Home » Клюки » Дъщерята на Глория призна нещо нечувано
Дъщерята на Глория призна

Дъщерята на Глория призна нещо нечувано

Младата изпълнителка Симона Загорова трогна цяла България с трогателно интервю за предаването „Папараци,“, където за пръв път бе заедно с баща си – Илия Загоров, видя presa24.

Когато репортерката Елизабет Методиева зададе въпроса на Илия какво е да види малката си дъщеря успяла и пораснала, самата Симона не сдържа сълзите си. И призна, че баща й много й липсва.

Припомняме, че от 13 години той живее в чужбина и това беше неговата първа поява в медиите оттогава.

„Аз винаги съм се възхищавал на нейната работа. Тя от много време самостоятелно тръгна по своя път. Възхищавам се на тази енергия, която има, на таланта и на хубавите мелодии и текстове, които прави, защото това е тя“ – категоричен е в оценката си гордият баща.

Самата Симона Загорова призна още, че подготвя първия си албум, който ще носи името на дуетната песен с баща й „Това съм аз“.

За личния си живот дъщерята на Глория сподели, че в момента няма гадже, а единствената й любов в живота е бил бившия й приятел Симеон Данев.

Двамата се разделиха преди две години, но и Симеон дълго не можа да я забрави. Когато става дума за мъже, баща й пък споделя, че много я ревнува.

марица