Home » Свят » Джулия Робъртс се показа без капка грим-Е как не е мръднала тази жена!
Джулия Робъртс се показа без капка грим-Е как не е мръднала тази жена!

Джулия Робъртс се показа без капка грим-Е как не е мръднала тази жена!

Джулия Робъртс непрекъснато доказва, че една жена би могла да е перфектна на каквато и да е възраст.

Актрисата е вече на 52 и все така една от най-красивите жени, въпреки едва забележимите бръчици. На официални събития сме я виждали в елегантни рокли, стилна прическа и лек грим.

Но как изглежда във всекидневието си?

Папарашки снимки дават отговор на въпроса, който тормози почитателите й от цял свят. А от тях става ясно, че звездата изглежда повече от перфектно дори и без прическа и грим.

Точно такива кадри показват истинската красота на жената, защото с тонове козметика на лицето всяка дама може да изглежда като холивудска дива.

Голяма част от феновете й са категорични, че 52-годишната актриса лесно може да бъде объркана с младо момиче, защото изглежда доста свежо.

Външният й вид със сигурност предизвиква завист сред младите знаменитости, които без грим са просто неузнаваемо плашещи.

Робъртс, която е майка на три деца, може да се похвали със стройна фигура. Тайната на красотата й, на първо място, се крие в балансираното й меню и здравословен начин на живот. В интервютата си тя неведнъж е признавала, че не спазва строги диети.

Между другото, звездата често може да бъде забелязана без грим и прическа. Тя се облича съвсем обикновено, вместо контактни лещи не се срамува да носи очила, а с външния си вид не спира да показва, че е една най-обикновена остаряваща жена.

Източник: За Жената