Home » Клюки » Даниел Петканов губи работата си в „България търси талант“ заради нелепа шега
Даниел Петканов губи работата си

Даниел Петканов губи работата си в „България търси талант“ заради нелепа шега

Даниел Петканов стана за резил, научи presa24.

Само с три изречения нескопосан хумор Даниел Петканов окончателно стана за резил на сцената на „България търси талант“. По време на финала на риалити шоуто пишман водещият изръси на живо в ефир рядко дебилен виц – в стил „Къци Вапцаров“, на гърба на „златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика, които изпълниха специално съчетание за публиката.

Плоската шега на Петканов надигна вълна от възмущение сред зрителите, а най-засегната бе легендарната ни гимнастичка и понастоящем шефка на федерацията Илиана Раева. Говори се, че на продуцентите също им е писнало от инфантилните му изцепки на сцената и ще му търсят заместник за следващия сезон.

Само ден след финала на предаването Петканов е бил уведомен, че догодина няма да е част от екипа, пише „Уикенд“. Как успя Даниел да се изложи като кифладжия? Секунди след изящното представление на грациите Лудия репортер, както още е познат Даниел от екрана, изрече извънредно идиотски майтап.

„Две мутри си говорили: – Компир, какви ще станат гимнастичките на 25 години? – Как какви… Ние нали имаме бухалки, те също си имат – значи ще станат като нас!“. След това в залата настана неловко мълчание, а Ицо Хазарта и Катето Евро, които бяха част от журито през този сезон, потънаха в земята от срам.

Зад кулисите на предаването се говори, че нелепата шега на водещия не е била по сценарий, а негова несполучлива импровизация. Това се вижда и от реакцията на дуетната му половинка на сцената – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро също се смути от нелепата смешка и опита да замаже положението. „Иначе Дани е добро момче, има чувство за хумор, но не и точно тук“, смотолеви Кадиев в опит да замаже тъпата шега.

Илиана Раева

Най-голяма аларма обаче вдигна Илиана Раева. „Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдозвездите, превзели БГ телевизиите“, възмути се съпругата на Наско Сираков.

„Мило момче! Когато до теб застанат спортисти и личности от световна величина – „златните момичета“ на България, до каквито се съмнявам, че някога си се докосвал, не се прави на „велик водещ“ и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!“, изсъска още Илиана за водещия, пише „Уикенд“.

Не само Раева е потресена от детинското и лигаво присъствие на Петканов на сцената. За много от телевизионните зрители той е провал като водещ не от онази вечер, а от самото начало на шоуто. Според тях преигравал на сцената, а опитите му да се прави на смешен и да забавлява търпели пълен крах. Дори имали обратен ефект – повече дразнели.

Не е случайно, че всичко живот в мрежата го сравнява с Къци Вапцаров, който на времето се прочу като разказвача на най-нефелните вицове в телевизионния ефир.

Даниел все пак поднесе извинение на Илиана Раева и на гимнастичките в социалната мрежа, но това изобщо не го спаси от публичния линч.

razkritia