Home » Клюки » Гущерова бясна, приятелка й заби нож в гърба
Гущерова бясна

Гущерова бясна, приятелка й заби нож в гърба

Таен купон беше вдигнат за наследницата на Светлана и Християн Гущерови Анелия-Добромира, която отпразнува своя първи рожден ден с парти в бонбонен стил, припомня presa24.

За да отбележи подобаващо семейния празник, майката се е подготвяла здраво няколко седмици преди паметната дата. За пищното парти и организацията бившата плеймейтка се доверява изцяло на агенция. Светлето често си спестява нервите по подобен тип приготовления.

Гущерова бясна

До последно сексапилната млада майка пази в тайна детайлите около партито. Уви, Ваня Червенкова ги издаде, преди семейството да пусне официалната фотосесия от събитието. Купонът, на който присъства каймакът на родното хайлайф общество и Моника Валериева, се провежда в тузарско заведение в столицата. Тортата, която прилича на триетажно произведение на изкуството, е без аналог в света.

Гущерова бясна

Гостите са предупредени още на входа, че нямат право да публикуват снимки на рожденичката под никаква форма. Младата майка благодари на Христиан Гущеров в мрежата. Традицията повелява Светла да получи огромен букет, който да снима и да отбележи съпруга си на кадрите в мрежата.

Двойката рядко си прави семейни портрети. Анелия-Добромира се превърна в спойка в отношенията между баща си и супер богатия си дядо. Бебето се появи в точния момент, а Гущерова не крие, че иска още наследници, пише България днес.

Марица