Home » Разкрития » Готвачът на Даяна разкри тайната ѝ болест
Готвачът на Даяна

Готвачът на Даяна разкри тайната ѝ болест

Въпреки че много се изписа и изговори за принцеса Даяна, все се намира още някой, който има какво да каже за нея. Този пък това е Дарън МакГрейди – готвач, който лично е приготвял ястията за съпругата на принц Чарлз, както и за много други членове на кралския двор в продължение на цели 15 години.

Сега той има да ни разкаже много за навиците на Лейди Ди, научи presa24.

На първо място, тя никога не се придържала към стриктно меню, както кралицата винаги е правела. Вместо това е предпочитала в последния момент да измисли какво й се яде. Но никога не е създавала напрежение в кухнята. Дори напротив – често е предпочитала да се храни там, редом с хората, които приготвят храната.

Когато МакГрейди започва да готви лично за Даяна и двамата й синове, тя е патрон на цели 1119 организации. Междувременно посещава фитнеса три пъти седмично и се грижи за децата си, давайки най-доброто от себе си във всяко едно отношение.

Една от трудностите, през които принцеса Даяна преминава, е булимията. Хранителното разстройство се отключва след като тя вече е част от кралския двор, но принцесата успява да го пребори. А нейният личен готвач се оказва най-верният й съюзник във възстановяването.

„Ти се грижи за мазнините в кухнята, аз аз ще се грижа за въглехидратите във фитнеса“, му казва тя. Така МакГрейди променя изцяло начина си на готвене – без повече тежки сосове и кремове, само здравословни ястия.

Една от любимите гозби на Лейди Ди е пълнени чушки, които хапва по два-три пъти седмично. Залага предимно на вегетарианска храна и възможно най-малко съдържание на мазнини. Свинско не яде, позволява си единствено агнешко на специални случаи. Обича много риба, пише „Дейли Мейл“.

Друго, което със сигурност присъства в менюто на Лейди Ди, са прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. А синовете си Уилям и Хари също отглежда с любов към здравословната храна, която е на първо място здраве, а след това – начин на живот, предават от lifestyle.bg.

Марица