Home » Клюки » Георги Христов го закъса: Предприе отчаян ход
Георги Христов го закъса

Георги Христов го закъса: Предприе отчаян ход

Георги Христов стартира национално турне по примера на колежката си Лили Иванова, научи presa24.

Певецът още миналата година направи концерти в три големи града, но тази година е решил да се съсредоточи върху по-малките населени места, които доста често остават пренебрегнати от колегите му. Изпълнителят е против това и умишлено е избрал да пее пред феновете в по-малките градове.

Най-големият град в турнето му „Моят път“ е Русе. Прави впечатление обаче ниската, направо символична цена на билетите за тура. Пропуските за концерта в Ямбол са по 15 лева, най-евтините. В Горна Оряховица, Велико Търново, Плевен, Благоевград, Русе и Търговище са по 18 и само в Габрово и Враца – по 20 лв.

Въпреки това навсякъде най-скъпият пропуск не надвишава 40 лв. Дори и при тази ниска цена обаче, концертите ще са успешни за Христов, тъй като пропуските за тях се разпродават като топъл хляб.

Не е ясно обаче дали Христов ще направи и голям концерт в София като част от турнето си. Миналата година той буквално препълни зала 1 на НДК, която се пръскаше по шевовете. След това певецът предпочиташе изяви в столични пиано барове като на една от тях бяха дори президентът Румен Радев и съпругата му, пише Галерия.

marica