Home » Клюки » Гала пръска по 1000 лева за обяд
Гала пръска по 1000 лева

Гала пръска по 1000 лева за обяд

Водещата на „На кафе“ Гала води висок стандарт на живот, присъщ на световните знаменитости, научи presa24.

Фотографи уловиха тв звездата на семеен обяд в ултраскъп столичен ресторант.

В 5-звездното заведение, намиращо се в хотел в баровския квартал „Бояна“, Гала се наслаждаваше на маса, препълнена с ВИП блюда, в компанията на семейството си. Първо край трапезата се събраха тя, половинката ѝ Стефан, майка ѝ и племенничката ѝ от Америка, а по-късно към тях се присъединиха и щерката на водещата с гаджето си.

Сервитьорите в ресторанта спринтираха един след друг до масата на блондинката, която не спря да поръчва засукани ястия, без да се интересува от цените им. Справка с менюто показва, че порция телешки жулиени например струва 34,50 лв., а стекът – 42,50 лв. За един семеен обяд там телевизионерката пръскала по хиляда лева, без да ѝ мигне окото.

След като роднинската гощавка приключи, водещата и близките ѝ излязоха вкупом от ресторанта.

Те дълго се сбогуваха един с друг, прегръщайки и целувайки се, а последен вратата на 5-звездния хотелски комплекс напусна кандидат-зетят на тв звездата. Впечатление направи, че Константин, който вече живее на семейни начала с дъщерята на Гала – Мари, е с гипсиран крак и се придвижва едва-едва, с помощта на две патерици. Как се е контузил любимият на Мари и колко сериозни са пораженията по крайника му, не е ясно. Припомняме, че Константин, който е син на друга тв водеща – Джуджи, живее втори живот, защото преди години скочи от 6-ия етаж заради любовна мъка и се размина на косъм със смъртта.

Разделяйки се пред вратата на хотела, Гала, майка ѝ и Стефан се запътиха към паркирания им отпред джип беемве. Крачейки към скъпарското возило, водещата на „На кафе“ гордо носеше на ръката си шармантна дамска чанта, част от последната колекция на „Луи Вюитон“ за 4636 лева.

Гала пръска по 1000 лева Гала пръска по 1000 лева Гала пръска по 1000 лева Гала пръска по 1000 лева Гала пръска по 1000 лева

Ретро