Home » Здраве » Борбата срещу бръчките чрез козметиката на Shiseido
Борбата срещу бръчките чрез козметиката на Shiseido

Борбата срещу бръчките чрез козметиката на Shiseido

Дами, наясно сме колко драматично за повечето от вас би могло да бъде естественото стареене на кожата.

За съжаление, това е един от неизбежните процеси в хода на живота ни. Свързвайки лицето си с красота, нежност и сияйност, едва ли някоя жена не се притеснява от появата на бръчки с напредването на възрастта. Добрата новина? Съществуват множество начини, чрез които бихме могли да минимизираме вече появилите се бръчки, както и да противодействаме на появата на нови такива. Използването на антиейдж сериите на Shiseido е един от тези начини – вижте защо тази козметика е една от водещите на пазара.

Бръчките – кога се появяват и кои кожи са най-застрашени?

По своему, бръчките се появяват тогава, когато кожата ни загуби част от еластичността си. Тогава тя е много по-податлива на напуквания и увисвания, което, от своя страна, води до появата на фините или дълбоки бръчки по лицето ни. Загубата на еластичността върви ръка за ръка с понижаването на кожната хидратация – затова е и много важно ежедневно да си набавяме оптимални количества течности, както и да използваме хидратиращи продукти.

Кожите, които са най-застрашени от ранна поява на бръчки, са сухите, тъй като те естествено съдържат по-малко влага. Във всички случаи обаче, използването на антиейдж козметика ще се отрази наистина благотворно – от Shiseido съсредоточават не малко усилия и изследвания именно в посока на създаването на продукти, които в дълбочина да противодействат на появата на бръчки. Стимулирането на кожната регенерация е един от категоричните методи, използван в антиейдж терапиите. Постоянното клетъчно обновяване категорично ще спомогне за това да запазим кожата на лицето си млада за възможно най-дълго време.

Shiseido разполагат с богата гама от продукти, таргетиращи именно появата на бръчки или превантивното им третиране – лосиони и серуми за лице, дневни и нощни кремове, окоолочни кремове, предназначени специално за деликатната и нежна зона около очите. Именно там забелязваме появата на първите бръчки, които, назоваваме най-общо с термина „мимически“ – ежедневно правим множество мимики и гримаси във вербалното и невербалното си общуване.

Това, съвсем естествено, кара кожата около очите ни да се отпуска все повече с времето, а това, от своя страна, стимулира ранната поява на мимически бръчки. Заложете на качествен околоочен крем от Shiseido, за да заличите вече появилите се мимически бръчици, както и да противодействате на появата на нови такива още в зародиш.

Използването на качествена и оригинална бяла козметика е изключително важно и определящо за цялостния вид на кожата на лицето ви. Подберете правилните продукти, които най-добре ще отговорят на кожните ви нужди – в каталога на Shiseido със сигурност ще откриете онова, което търсите.