img

Борбата срещу бръчките чрез козметиката на Shiseido

/
/
/
321 Views

Дами, наясно сме колко драматично за повечето от вас би могло да бъде естественото стареене на кожата.

За съжаление, това е един от неизбежните процеси в хода на живота ни. Свързвайки лицето си с красота, нежност и сияйност, едва ли някоя жена не се притеснява от появата на бръчки с напредването на възрастта. Добрата новина? Съществуват множество начини, чрез които бихме могли да минимизираме вече появилите се бръчки, както и да противодействаме на появата на нови такива. Използването на антиейдж сериите на Shiseido е един от тези начини – вижте защо тази козметика е една от водещите на пазара.

Бръчките – кога се появяват и кои кожи са най-застрашени?

По своему, бръчките се появяват тогава, когато кожата ни загуби част от еластичността си. Тогава тя е много по-податлива на напуквания и увисвания, което, от своя страна, води до появата на фините или дълбоки бръчки по лицето ни. Загубата на еластичността върви ръка за ръка с понижаването на кожната хидратация – затова е и много важно ежедневно да си набавяме оптимални количества течности, както и да използваме хидратиращи продукти.

Кожите, които са най-застрашени от ранна поява на бръчки, са сухите, тъй като те естествено съдържат по-малко влага. Във всички случаи обаче, използването на антиейдж козметика ще се отрази наистина благотворно – от Shiseido съсредоточават не малко усилия и изследвания именно в посока на създаването на продукти, които в дълбочина да противодействат на появата на бръчки. Стимулирането на кожната регенерация е един от категоричните методи, използван в антиейдж терапиите. Постоянното клетъчно обновяване категорично ще спомогне за това да запазим кожата на лицето си млада за възможно най-дълго време.

Shiseido разполагат с богата гама от продукти, таргетиращи именно появата на бръчки или превантивното им третиране – лосиони и серуми за лице, дневни и нощни кремове, окоолочни кремове, предназначени специално за деликатната и нежна зона около очите. Именно там забелязваме появата на първите бръчки, които, назоваваме най-общо с термина „мимически“ – ежедневно правим множество мимики и гримаси във вербалното и невербалното си общуване.

Това, съвсем естествено, кара кожата около очите ни да се отпуска все повече с времето, а това, от своя страна, стимулира ранната поява на мимически бръчки. Заложете на качествен околоочен крем от Shiseido, за да заличите вече появилите се мимически бръчици, както и да противодействате на появата на нови такива още в зародиш.

Използването на качествена и оригинална бяла козметика е изключително важно и определящо за цялостния вид на кожата на лицето ви. Подберете правилните продукти, които най-добре ще отговорят на кожните ви нужди – в каталога на Shiseido със сигурност ще откриете онова, което търсите.

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *