Home » Клюки » Бойко Василев показа младата любовница (СНИМКА)
Бойко Василев показа младата любовница

Бойко Василев показа младата любовница (СНИМКА)

Бойко Василев вдигна завесата около личния си живот и най-после се престраши да афишира публично новата си връзка, научи presa24.

Още от 2016 година в бекстейджа на БНТ се говори, че водещият има любовна авантюра с колежката си Албена Колчакова, но от тогава до сега двамата упорито се криеха, досущ като любовници в грях.

Преди броени дни обаче мистър „Панорама“ официално застана пред обективите на светските фотографи с повелителката на сърцето си. Знаковото събитие се случи по време на приема на предприемачите братя Диневи, състоял се в новата им резиденция в столичния квартал „Лозенец“. Там костюмираният журналист се яви под ръка с хубавата Албена, облечена в стилна вечерна черна рокля. Вталеният модел на дрехата, която тя бе избрала за бала, разсея слуховете, че тя и 49-годишният тв водещ очакват първа рожба.

Припомняме, че мълвата за бременността на Албена тръгна преди няколко месеца, когато двамата с Бойко бяха засечени на консултация в център за инвитро процедури. Журналистът и любимата му стигнали дори по-далеч, направили си необходими изследвания и организирали цялата документация. Очевидно процедурата на този етап не се увенчала с успех, но все пак намеренията им да станат родители все още не се били променили.

Бойко Василев показа младата любовница

Всъщност Бойко има един голям син от бившата си жена Адриана, с която се разведоха повече от скандално. Известно време тя отказваше да разпише молбата му, възмутена от факта, че той заживял с 12 години по-младата си любовница още докато те още не били разделени.

В крайна сметка разводът им се осъществи, но в съда още говорели за скандалното заседание, преди което двамата едва не се избили в коридора. Бившето семейство има син, Васил, който според майка си пожелал да остане при нея. Момчето не страдало от развода на родителите си, дори точно обратното – било доволно, защото му писнало майка му и татко му да се карат пред очите му.

Ретро