Home » Здраве » Бабината диета ни топи неусетно от векове – килцата напускат тялото по най-безопасния начин! Защото баба знае най-добре
Бабината диета ни топи неусетно от векове - килцата напускат тялото по най-безопасния начин! Защото баба знае най-добре:

Бабината диета ни топи неусетно от векове – килцата напускат тялото по най-безопасния начин! Защото баба знае най-добре

Ако си мислите, че това е поредния абсурд в интернет (така де, кога баба е била на диета?!), то много грешите!

Бабите ни, като всички уважаващи себе си дами, също са се грижили за това, как изглеждат – в частност са се старали да поддържат фигурата си стройна и слаба. А и кой друг, освен баба, знае най-добре всички тайни на здравословното хранене и отслабването?

Днес от Преса 24 ви предлагаме да научите любимата диета на бабите , която е идеална за бързо вталяване – тя не включва пълно лишаване от някои храни и гладуване, а залага на чистите храни и редовното хапване, но на по-малки порции.

диетата на баба

Тази диета има исторически корени.

Бабината диета  се практикува в продължение на не едно десетилетие от жените по света, тъй като резултатите ѝ са наистина страхотни: около четири килограма може да напуснат безопасно тялото ви в рамките на една седмица. Основното предимство на тази диета е, че е едноседмичен курс, а по ваше желание и нужда може да се повтори две седмици по-късно.

Тази диета като цяло е безопасна, но все пак винаги трябва да се съобразявате със здравословното ви и емоционално състояние, преди да пристъпвате към каквито и да е по-различни режими на хранене. Най-добре е предварително да се консултирате и със специалисти. И така – ето бабиния режим за отслабване:

бабина диета

Седем дни, използвайте следното меню за тази диета:

За закуска: чаша чай без захар с лимон или пресни ягоди и прясно сварено черно кафе;

Втора закуска: парче сирене с тегло 40 грама;

Обяд: месо, запържено без масло в тиган или на скара – 120 гр, твърдо сварено яйце, сирене – 20 гр., зелена салата;

Следобед: черно кафе с мляко или чаша чай с лимон и плодове;

Вечеря: зеленчукова салата, подправена с растително масло и 120 грама варено или задушено в собствен сос пилешко месо;

Преди лягане задължително изпийте чаша отвара от мента, за да се премахне стреса в ежедневието и за здравословен сън.

Дневният ви  режим при спазване на бабината диета трябва да е следният:

– Спане не е по-малко от 8 часа на ден;

– Първата закуска трябва да бъде не по-късно от 30 минути след събуждане, за да затоплите стомаха и да премахнете възможните спазми от глад, който неминуемо ще се появят;

– През деня се пият кисел лимонов сок или чиста вода. Ако пиете лимонов сок, не забравяйте след това незабавно да измиете устата си и зъбите със сода за хляб. Лимоновият сок разваля емайла на зъбите.

– Избягвайте всевъзможните силни преживявания, стрес, скандали, разправии, любовни трепети  и т.н. Също така не са желателни и активните физически усилия и упражнения.

Източник: За Жената