Home » Здраве » Аз го правя всяка сутрин, а организмът ми сам започва да унищожава болестите
Аз го правя всяка сутрин а организмът ми сам започва да унищожава болестите

Аз го правя всяка сутрин, а организмът ми сам започва да унищожава болестите

Знаете ли, че организмът има само два начина да се отърве от токсините?

Един от тях е чрез дебелото черво, а другият чрез слюнчените жлези, но е необходимо те да се стимулират. Още преди пет хиляди години, в аюрведа писанията, е описан метод с жабуркане с растителни масла, видя presa24.com. Тази древна индийска рецепта, много пъти се оказа доста ефективна, така че има смисъл да й се обърне малко внимание.

Как трябва да смесите маслото?

Трябва да се отбележи, че Ви е необходимо, студено пресовано масло – слънчогледово, сусамово или зехтин, а лечението е доста просто.

Просто жабуркате маслото в устата 15 – 20 минути, а след това плакнете и измивате устата с вода или чай. Жабуркането трябва да се прилага сутрин, на гладно, ако го правите само за профилактика, а ако използвате метода за лечение, три пъти дневно, преди хранене. Чрез слюнчените жлези, по време на смесването, излизат всички отрови и се освобождавате лесно от тях.

Важно е да се повтори, че маслото след смесването трябва задължително да се плюе, защото то е събрало всички токсини от слюнката.

Поради това, че се е освободил от токсините, организмът започва ефективно да се бори с болестите и по този начин може да се излекува от редица заболявания, просто е необходимо време. За острите заболявания, този период е около седмица, а за хроничните от няколко месеца до една година, с редовна терапия на смесване на маслото. След няколко дни намеса, би било добре да се отиде на масаж и по този начин да се придвижат токсините, натрупани в мускулите.

След известно време, когато организмът Ви свикне, може да съкратите времето за смесване на маслото в устата, но не под 10 минути.

Изпробвайте този метод и ще видите, че си е струвало да опитате. Желаем ви успех!

Източник: lekuvai.bg