Home » Зодии » Азарей: Внимание, Ретроградният Меркурий властва от днес
Ретроградният Меркурий властва от днес

Азарей: Внимание, Ретроградният Меркурий властва от днес

Планетата Меркурий ще бъде ретроградна от днес, 17 февруари, до 10 март, което хвърля в смут мнозина, научи presa24.

Премиерът Бойко Борисов няколко пъти чистосърдечно признаваше, че през тези периоди не иска да се захваща с нищо важно. Какво не трябва да правим и какво е добре да знаем за ретроградния Меркурий? Ето съветите на астролога Азарей.

На първо място- няма нищо обезпокоително, че сме под влиянието на ретроградния Меркурий!

Необходимо е да се отпуснем и да дадем почивка на нашия ум. Времето, през което този палавник се връща назад е подходящо да си отдъхнем от препускането на нашите мисли по отношение на темите засегнати в следващите редове.

Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения, свързани с далечни пътувания или в диагностициране на хронични неразположения.

Има вероятност да се натъкнете на забавяне и допускане на грешки. Внимавайте при вашите пътувания и пазете личните си документи. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договорите.

Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти. Необходимо е да бъдем внимателни, когато управляваме моторни превозни средства, за да избегнем нежелателни срещи с органите на реда.

Ретроградното движение на Меркурий ще ни подтикне да направим ревизия по отношение на нашите духовни и религиозни търсения. Проявете състрадателност към себе си и към околните. Проверете дали работи интуицията ви прецизно. Изследвайте я.

Ретроградният Меркурий властва от днес

Подходящо е времето за съзерцание и медитация. Почистете вашата духовна къщичка. Това е период на почивка, през който ние се вглеждаме навътре с цел да изчистим неработещи модели или навици! Вярвам, че ще се справите и ще излезете по-силни, и с по-голяма вяра в себе си!

От 16.2. до 30.03.2020 Марс ще се намира в знака Козирог

Ако ви предстои да заемете отговорен пост, това е вярното време. Удачно е влиянието за издигане в живота, и завладяване сърцата на приятелите.

Ще проявявате секретна, подмолна или задкулисна активност с цел избягване на конфронтации или опози­ции. Тази активност може да бъде свързана с бизнес, корпоративн­и дела, сексуални връзки или учреждения, свързани с болници, старчески домове, приюти или религиозни организации.

Ще бъдете подсъзнателно моти­вирани. Има вероятност да изпитвате възбуда на психиката. Може да се развие ин­терес към изучаване на метафизични науки.

Ще имате желание да бъдете сред природата. Бъдете внимателни, ако се изкачвате по високи върхове!

И все пак – смело напред и нагоре!

Марица