img

300 души висят час и половина на – 10° на повреден лифт в Боровец

/
/
/
367 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

За безобразна случка на чисто новата четириседалкова въжена линия „Ястребец Експрес“ на Боровец тази сутрин алармираха читатели, научи presa24.

Над 300 скиори, сред които много деца, са били оставени да висят повече от час под брулещия вятър от 15 м/сек и температура – 10° без никакво обяснение защо лифтът е блокирал. След като в крайна сметка станалите на ледени висулки туристи били прибрани в станцията, не им предложили дори по един чай да размразят вдървените си крайници.

„В 8:30 сутринта си купихме със сина ми карти за половин ден по 45 лв. парчето. Те важат до 12:30, а час и половина прекарахме, хващайки пневмония на 100 метра от земята“, разказа ни отвратен столичанин. – „Служителите обаче ни отказаха всякаква компенсация за изгубеното време, защото повредата на лифта била по „независещи от тях причини.“

На всичко отгоре, докато нещастниците висели на студа, персоналът включил оръдията за сняг и ги превърнал в снежни човеци. А през цялото време, докато неизвестната авария се отстранявала, на гишетата на „Бороспорт“ продължавали да продават карти за блокирания лифт. Натрупала се опашка от поне 500 човека. От фирмата засега отказаха на молбата ни да коментират ситуацията и обещаха, че по-късно ще излязат с официално съобщение за причините за инцидента.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply