img

16% дял в „Еврофутбол“ се продават за 1 евро

/
/
/
406 Views

Нашумелият напоследък във войната си с Васил Божков хазартен бос Цветомир Найденов обяви, че продава дела си в единствения лицензиран наземен букмейкър в България – „Еврофутбол“ за 1 евро, научи presa24.

Фамилията Найденови притежава 16% от дружеството, но „Кой иска да е съдружник с Черепа и Кокалис?“ пита Цветомир.

Бизнесменът, известен като Малката Цека, дори организира шеговит търг на страницата си във фейсбук. В момента наддаването за дела в огромната компания достигна цели 18 евро, така че съветваме читателите да побързат, ако искат да хванат далаверата.

Найденови – бащата Стефан и синовете Цветомир и Боян, са третите най-големи акционери в букмейкърската къща. 51% се държат от гръцкия милиардер Сократис Кокалис, 30 са на фирми, близки до Васил Божков. Дребни дялове от по процент-два държат арестуваните сподвижници на задържбания в ОАЕ бос Александър Тумпаров и Борис Бекяров.

Макар и в пиоследните години да пострада от навлизането на онлайн букмейкърите, „Еврофутбол“: остава в Топ 20 на най-големите родни данъкоплатци, а във франчайза работят общо над 4000 души на трудов договор. Така че офертата на Малката Цека изглежда много изгодна.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *