img

Ясновидец предсказа пандемията от К-19, но ни представи страшните си видения за 2021 г.

/
/
/
1937 Views

Никълъс Оджула е известен екстрасенс от Великобритания. През 2018 г. той успя да види епидемията от коронавирус, като информира обществеността за това. Наскоро мъжът представи нови визии за следващата година, видя Преса.

Според видяното от него ситуацията с коронавируса ще се подобри след Нова година. Броят на инфекциите ще намалее до пролетта до такава степен, че ситуацията ще бъде овладяна. Вирусът напълно ще изчезне едва през 2022 г., а не по-рано.

Втората визия се отнася до убийството на световен лидер.

Кой точно не се уточнява, известно е само едно – много страни ще потръпнат. Световната среща на върха ще бъде засегната от секс скандал. Пробуждането на вулкан ще доведе до климатични промени по целия свят. Свинският грип често се присънва на Никълъс, но той не мисли, че ще се появи друга епидемия. Въпреки че, ако се замислите, никой дори не би могъл да си представи появата на Covid-19.

Мъжът от 17 години прави различни прогнози.

Вече има доста неща, които са се сбъднали. Никълъс също е хипнотизатор: той успял да види повече от едно от своите прераждания. В минали животи той бил кралицата на Египет, слуга, учител по време на Френската революция, животно и дори живеел в друга галактика. Никълъс не се смята за специален, въпреки че е такъв.

Някои прогнози идват при него по време на сън, а други по време на разходки. Някои събития хората трябва да знаят предварително, за да се подготвят за тях.

Превод: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *