img

Щерката на Цеци Красимирова с дял в бизнес с диаманти: Вижте щедрия дар на пастрока й Струмейтис

/
/
/
581 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Дъщерята на топ модела Цеци Красимирова навлезе в бизнеса с диаманти, научи presa24.

Въпреки крехката си възраст, красивата Джудит вече притежавала дял от бижутерийна компания и смятала да стигне още по-далеч в инвестициите.

От близо 2 години дъщерята на Цеци е рекламно лице на известната марка диаманти. Джудит започнала живо да се интересува от този бизнес, а нейният пастрок – милионерът Майкъл Струмейтис, я поощрил да инвестира. Твърди се, че именно той й помогнал с част от парите, за да стартира амбициозния си проект. За останала сума рамо ударили майка й и баща й Данчо Георгиев с лични средства.

Не е тайна, че самата Цеци навремето също се увличаше по бизнеса с диаманти. Според слуховете Красимирова кътала брилянти на стойност 600 000 лева.

Скъпоценните камъни й били подарявани от вече покойния мафиотски бос Косьо Самоковеца. Така по съвет на свой приятел – руски бижутер, моделката започнала да инвестира в диаманти, които пазела в специални сейфове в чужбина. „Благодарение на Самоковеца и на собствения си нюх, Цеци разполага с изключително ценна колекция от редки диаманти, сред които розови и черни“, разкриват запознати.

За разлика от нея обаче, дъщеря й е по-старомодна в избора си на мъже. Макар че е само на 21 години, Джудит вече е сгодена за обикновено момче от каталунски произход. Двамата с футболиста Пау са много влюбени и се очаква скоро да узаконят връзката си. По съвет на Струмейтис, младоженците щели да подпишат предбрачен договор, според който след евентуален развод, Пау няма право на дял от диамантения бизнес на съпругата си, пише Галерия.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply