img

Шокиращи подробности за жестокото убийство в София

/
/
/
295 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Монтьор и собственик на фирма за логистика беше гръмнат с два куршума пред дома му в столичния квартал „Фондови жилища“, научи presa24.

Екзекуцията стана малко преди полунощ в петък, докато 48-годишният Емил Коцев бил пред блока си.

Съседи чули изстрелите и незабавно извикали полицията. За минути районът почернял от полиция. На място са били и шефът на СДВР Георги Хаджиев и началникът на криминална полиция Ангел Бадънков. Огледът е продължил цяла нощ, а вчера районът около фаталния бл. 43, в който живеел убитият, все още е бил отцепен, пише „Телеграф“.

48-годишният Коцев се прибирал от работа във фаталната петъчна вечер, Минута след като слязъл от автомобила си килърът го причакал и почти от упор го разстрелял с два куршума, станало ясно при първоначалния оглед.

След това избягал в района край близките жп линии. На място пристигнала приятелката на Емил, която била отведена на разпит. Жената споделила, че той е собственик в транспортна фирма, имат 4 камиона, а той работи като монтьор, тъй като имал заболяване и не можел да кара.

Никой в квартала не познава жертвата. Съседи обаче споделиха, че са го виждали, бил вежлив и досега никога не е правил проблеми.

Проверка в масивите на МВР показала, че Коцев има криминално досие. В него е записал присъда от 3 години затвор за грабеж, които излежал още през 2001 г., както и е бил задържан за носене на нелегални боеприпаси.

Родом Емил бил от Своге, но от години живеел и работел в София. Криминалисти предполагат, че мотивът за убийството му е финансов, ще се проверяват личните му контакти, както и дали е бил заплашван.

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply