Home » Клюки » Филип Киркоров къта 5500 чифта обувки в гардероба: Дрешникът на звездата приличал на Нарния
Филип Киркоров къта 5500 чифта обувки в гардероба

Филип Киркоров къта 5500 чифта обувки в гардероба: Дрешникът на звездата приличал на Нарния

Руската императрица Елисавета Петровна се е смятала за една от най-модните личности на 18-ти век.

За целия си живот тя е имала над 15 000 тоалета и няколко хиляди чифта обувки. Но руската суперзвезда Филип Киркоров успя и нея да надмине, научи presa24.

За суетата на предшественичката на Екатерина Велика се носят легенди, но дори и те не са достатъчни, за да съперничат на историите за Киркоров. Певецът с български произход успя да затъмни коронованата особа със съдържанието на гардероба си, пише „Телеграф”.

Кралят на руската естрада разполага с близо 5500 чифта обувки и над 900 000 костюма, аксесоари и бижута. За мащабите на гардероба му разказва и личния му моден асистент. По думите му, певецът има дрешник с размерите на Нарния.

„Аз я наричам Нарния – отваряш вратата и там се открива безкрайно пространство”, споделя Арсен, цитират от teleprogramma.pro.

И това е само една от трите гардеробни на певеца. Най-голямата е с площ от 650 квадратни метра, а другите две – по 300 квадрата.

Киркоров носи дрехи само на водещи световни моделиери, като често си съперничи в това отношение със световни звезди като Елтън Джон.

Само на последното раздаване на наградите „Песен на годината”, Филип се е появил в костюм на Долче и Габана на стойност 87 000 евро или около 6 милиона рубли.

Айрапетов разказва още, че всяка вещ на певеца се въвежда в специална база данни и й се поставя уникален код. Модният дизайнер признава, че работи без почивни дни, но пък е щедро възнаграден за работата си.

Арсен споделя, че само за две години работа у Киркоров си е купил апартамент в Москва.

А запознати твърдят, че месечните разходи на Филип са колосални – 5 милиона рубли или около 70 000 евро.

Само на личния си пиар той плащал по 3500 евро, а на творческия колектив, който наброява 20 души, харчел по 1,5 милиона рубли или 21 000 евро.

Останалата част от сумата отивала за обслужващ персонал, дрехи и други битови разходи.

Хотарена