img

Фенове пропищяха: Рачков, върни ни парите

/
/
/
597 Views

Ядосани фенове заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината – отменените му спектакли в Русе и Шумен заради епидемията от коронавирус, които трябваше да се състоят през април, научи presa24.

Оказа се, че в официалното обръщение на комика се споменава само, че закупени билети важат за нови дати, ако изобщо се насрочат такива в близките месеци, но не е обяснено как феновете могат да си вземат парите.

„Защо няма никаква информация как ще си получим парите“? и „Върнете ни сумите от билетите“, са само част от призива на хората към актьора.За момента обаче той не е съобщил как да се реши проблема,а „изгорелите” сами трябва да се ориентират в ситуацията и да търсят връзка с фирмата, която беше посредник в продажбите на пропуските.

Цените за билетите за моноспектакъла на Рачков са повече от надути и конкурират тези за концертите на най-скъпата звезда у нас – Лили Иванова. За седящо място Рачков иска от 30 до 100 лв. за билет, докато актьорите наградени с „Ааскеер” и „Икар” играят представления за по 12, 15 лв. за билет.

Покрай епидемията Рачков ще бъде един от най-засегнатите финансовo артисти у нас, тъй като освен двете му изяви в Русе и Шумен пропадна и турнето в Англия, пише „Ретро”.

хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *