Home » Клюки » Теди Велинова иска да натрие носа на доктор Енчев
Теди Велинова

Теди Велинова иска да натрие носа на доктор Енчев

Бившата на пластичния хирург д-р Енчев – моделката Теди Велинова, се оказа недостижима по стил, дори когато става дума за коледния интериор, научи presa24.

За да покаже, че и без богатия си съпруг поддържа същото ниво, по празниците Велинова засне у дома си специална фотосесия с малката си дъщеря. Двете дами са пременени в червено каре, а тоалетите им се допълват от панделки на главата. Теди е само по риза и разкрива достатъчно от прелестните си и стройни крака.

„Винаги ще си № 1, показваш класа, грижиш се за уюта вкъщи и засенчваш всички останали!“, пишат й нейните последователи, намеквайки, че и без Ангел Енчев се справя успешно не само в личен план, но и професионално. „Доста от звездите трябва да се учат от теб, защото умееш да съчетаваш и балансираш перфектно детайлите“, хвалят още красавицата в мрежата.

След 8 години заедно, през които Теди и д-р Енчев бяха една от най-стабилните светски двойки, двамата прекратиха връзката си това лято. Решението си те взели в името на доброто на децата, а според хирурга в историята няма замесен трети човек, пише Галерия.

Хотарена