Home » Клюки » Сузанита сложи край на кариерата си заради дрогата
Сузанита сложи край на кариерата си

Сузанита сложи край на кариерата си заради дрогата

Младата фолк звезда Сузанита Мурад е решила да сложи край на кариерата си заради проблемите си с наркотиците, научи presa24.

17-годишната дъщеря на Орхан Мурад тези дни съобщи в социалните мрежи, че е постъпила в клиника за наркозависими, където ще се лекува за неопределено време. По-късно пред свои фенове Сузанита сподели, че спира да се занимава с музика.

„Животът ми се преобърна за изключително кратко време на тази крехка възраст… Преминах през адски труден период в рамките на 5 месеца. Взимах наркотици, барбитурати и какви ли не материали… Чувствах се щастлива… Хаха щастлива… Представяте ли си щастие, благодарение на няква шибана доза?“, изля душата си Сузанита в личния си профил.

Певицата разкри пред своите фенове, че е опитвала различни опиати, за да се почувства добре, но в един момент се увлякла и започнала да взима все по-големи дози. Тя призна, че е посегнала на най-близките си, на своите родители, изпадала е в истерии, паник атаки и сънни парализи следствие на наркотиците.

„Загубих паметта си изцяло, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не исках нищо от живота, а и не знаех какво ще правя с него и СЕГА СЪМ В КЛИНИКА ЗА ЗАВИСИМИ. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах чувства, на моменти даже и не дишах. Искам да се излекувам напълно“, откровена е Сузанита и съветва всички свои последователи никога да не посягат към дрогата.

Скандалната фолк фурия публикува и снимка от клиниката, на която се вижда, че лежи на болнично легло и е на системи.

През последните 2 години изпълнителката наистина преживя много. Освен че трябваше да се справя с негативите на славата и хейтърите, тя правеше всичко възможно да помогне на болната си от рак майка. „Дъщеря ми трудно понесе операцията ми от карцином на гърдата“, призна неотдавна Шени Мурад.

Появиха се обаче и съмнения, че Сузанита лъже и си прави пиар. Факт е, че певицата неведнъж е стигала до крайности в опита си да изпъкне пред конкуренцията. Прави впечатление и че към този момент нито един от родителите й не е коментирал състоянието й.

хотарена