Home » Разкрития » Страхотия: Чарлз онемя от пророчество на Даяна, предрекла му нещо ужасно
Чарлз онемя от пророчество на Даяна

Страхотия: Чарлз онемя от пророчество на Даяна, предрекла му нещо ужасно

Кошмарно пророчество на принцеса Даяна хвърли света в ужас, научи presa24.

Пророкуването, което Лейди Ди е направила, бе споделено наскоро от Джоан Хангер. Въпросната жена помагала на принцесата на народа да разтълкува сънищата си.

„Тя винаги казваше, че не може да види себе си като кралица на Великобритания. Но ужасът в очите й бе неописуем, когато ми сподели какъв кошмар е сънувала“, спомня си Джоан Хангер. „Даяна ми каза, че е видял Чарлз обезглавен“, казва тя.

Всички са наясно, че след смъртта на кралица Елизабет Втора именно най-големият й син принц Чарлз трябва да заеме мястото й и да стане крал на Великобритания. Но бившата му жена – принцеса Даяна – била сигурна, че това нещо никога няма да се случи.

„Тя каза, че го е сънувала обезглавен. Този сън може да бъда тълкуван по много начини. Но с оглед на ситуацията на семейството й това означаваше само едно – той никога няма да има корона на главата си“, категорична е Джоан Хангер. Това, че принц Чарлз може никога да не се докопа до кралския трон на Острова се потвърждава и от последните събития в британското кралско семейство.

Наскоро принц Чарлз бе диагностициран с коронавирус. Наложи се той да се самоизолира и да се оттегли от кралските си задължения. Същото направи и самата кралица Елизабет Втора. Но тя избра не синът й да я замести на кралския трон, а най-големия й внук принц Уилям.

По тази тема Джоан Хангер споделя, че друг кошмар, който много измъчвал покойната принцеса Даяна, бил, че синовете й Уилям и Хари са подложени на огромно напрежение от факта, че един ден един от тях може да седне на трона на Великобритания.

„Това много я измъчваше. Тя не знаеше те дали ще издържат на цялото това напрежение и как ще им се отрази“, спомня си Джоан Хангер.

блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply