Home » Клюки » Стенли прости изневярата на Наталия Симеонова
Стенли прости изневярата

Стенли прости изневярата на Наталия Симеонова

Драматичната раздяла на Стенли с Наталия Симеонова преди години поражда дълга и мълчалива вражда между двамата, научи presa24.

След близо две десетилетия игра на мълчанка, Стенли най-накрая прости на Наталия изневярата й с Денис Ризов и започна отново да контактува с нея. Почитатели на певеца го забелязаха на сладка раздумка с Наталия. Според слуховете, двамата рядко се виждат, но когато го правят, заравят томахавките и работят по съвместни проекти.

Една от причините двамата с Наталия да стоплят отношенията си е завръщането на Стенли на родната музикална сцена след близо 17-годишно отсъствие. Симеонова, която е автор на текста на най-големия му хит – „Пътят към храма“, се включва като текстописец и в новия му албум, който той издава по случай своя 60-годишен юбилей. „Чужди тела“ се казва новата музикална компилация на българския Стинг.

Цели три от общо десетте песни в него са по текст на бившата му изгора. „Тамагочи“, „Вън от мрака“ и „Счупено сърце“ са песните, които блондинката подарява на Стенли в знак на примирие.

Враждата между родните ВИП персони се заплита още когато са млади гаджета. Двамата имат различни версии за гръмката си раздяла през 90-те. Вариантите и на двамата са свързани с изневери. Стенли неведнъж признава, че Наталия залюбва Денис Ризов, за когото по-късно се жени, още докато дели легло с него. Според Наталия пък 3-годишната им връзка претърпява крах, защото Стенли й е кръшкал постоянно.

Явно възрастта и разумът им обаче са надделели, пише България днес.

Хотарена