Home » България » Славчо Пеев към Бойко Борисов: Хайде де, излез и застани сам пред хората! Ужас, а?!…
Славчо Пеев към Бойко Борисов: Хайде де излез и застани сам пред хората!

Славчо Пеев към Бойко Борисов: Хайде де, излез и застани сам пред хората! Ужас, а?!…

Славчо Пеев подреди Бойко Борисов и политиците, видя Преса!

Обичаният актьор Славчо Пеев сравни със земята премиера Бойко Борисов с предизвикателството, което му отправи. А то е нещо съвсем простичко и лесно – да слезе от джипа си и да се изправи пред хората. Но не чрез пиар, не пред камери и микрофони, а ей така – простичко… Пред произволни хора в който и да било град или село. Славчо Пеев обаче е убеден – и Бойко Борисов, и останалите политици ги е страх. Изпитват ужас и паника само от мисълта да се изправят очи в очи с народа.

„Коя е причината?! Те си знаят. Но е факт, че преди време много от тях идваха в театъра. А сега, не заради пандемията от Covid-19, отдавна вече не сме ги виждали в него.

Редовните посетители на театъра са Лили Иванова, Христо Стоичков и няколко други наши известни сънародници. От политиците обаче и следа няма. Защо – ами то е ясно. Може да скриеш истината от всички останали, но не можеш да я скриеш от себе си.

Душичките им знаят какво са правили, какво са съгрешили и с какво са навредили на народа. И им е малко страшничко да се покажат сред него. Това е най-показателното – личното, вътрешното чувство, което не може да се прикрие и фалшифицира“, говори Славчо Пеев, пише darikradio.bg.

Убеден е, че ако политиците един ден решат да обиколят и страната и ей така, съвсем естествено, да поздравяват и да разговарят с хората, ще се приберат у дома оклюмали.

Защото ще почувстват нагледно „всенародната любов“ – я в яйца, я в домати, я в други по-тежички предмети… И последните, които ще носят вина за това, са българите.

Той е категоричен, че ще гласува на изборите, живот и здраве, защото това е единственият шанс за промяна и единственият начин да направи нещо за децата си и обществото.
Проф. Георги Михайлов за Борисов: Забрани руската ваксина!

Защо премиерът Бойко Борисов и управляващото мнозинство не сключат договор за руската ваксина срещу Covid-19?! След като толкова много държави, от днес дори и Северна Македония, започнаха масова имунизация на населението със Спутник V.

Това пита и иска ясен отговор онкологът проф. Георги Михайлов, който е и народен представител от БСП. Той е убеден, че във време на пандемия и чудовищно нарастващ брой на заразените и жертвите на вируса, поведението на Бойко Борисов и хората му е престъпление.

„Италия дори обяви, че започва производство на руската ваксина. Колко държави отдавна вече ваксинираха хората си с нея, а странични ефекти не са установени, не и дори леко тревожни.

Ако г-н премиерът и мнозинството в парламента мислеха наистина за хората, то отдавна Спутник V щеше да бъде на разположение у нас. Но не, ние чакаме единствено Запада, защото явно зависим от него“, коментира проф. Михайлов.

Преди дни от паламентарната трибуна той официално предложи от името на БСП да се внесе Спутник V и то възможно най-бързо. Защото кризата за ваксини в момента е факт, а третата вълна на коронавируса се разпространява мълниеносно, пише focus-news.net.

Предложението обаче не бе прието от управниците от ГЕРБ. Те продължават да „тропат с крак“ и да се инатят при все, че днес лично здравният министър Костадин Ангелов не можа да отрече в ефир за смъртен случай в страната ни, дни след поставена западна ваксина.

Източник: Портал 21