img

Слави Трифонов поканил Милен Цветков в шоуто си… днес

/
/
/
1310 Views

Шоуменът и бивш колега на нелепо загиналия тази вечер журналист Милен Цветков Слави Трифонов се присъедини към „виртуалния“ помен за телевизионера в социалните мрежи, научи presa24.

„Неслучайно публикувам тези думи точно в 00:00 часа. Точно в 00:00 часа започваше предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия. Когато вървеше това предаване, аз бях водещ в една друга телевизия. Прибирах се късно вечер вкъщи и си пусках точно това предаване. В 00:00 часа. Милен беше натикан в този късен час, но въпреки това хората го гледаха. Гледах го и аз. Почти всяка вечер“, пише един от основателите на Ку-ку, където Цветков започва като репортер в началото на телевизионната си кариера.

„Защото Милен правеше теми, които другите публицистични предавания не смееха да направят. То не че е имало и много други публицистични предавания…Всъщност, „Часът на Милен Цветков“ беше едно от малкото такива предавания. В 00:00 часа. Милен беше различен, беше обективен, беше човек, който живо се интересуваше „Какво става?“, и най-важното – беше свободен“, отбелязва учиндолецът.

От думите му стана ясно, че на Светли понеделник Цветков е трябвало да гостува във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ по телевизия 7/8. „Поканих го да говорим за свободата на словото, особено в тази извънредна ситуация. Със сигурност щяхме да говорим и за последния пост на Милен в инстаграм, който гласи: „Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят“. Светъл път, Милене! Имахме нужда от теб! Ще ни липсваш!“, допълва още Дългия.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *