Home » Клюки » Росен Плевнелиев любил Деси Тенекеджиева
Плевнелиев любил Деси Тенекеджиева

Росен Плевнелиев любил Деси Тенекеджиева

Навръх 56-ия рожден ден на президента Росен Плевнелиев лъсна пикантна история за неговата любов с две Десита – Тенекеджиева и Банова, научи presa24.

Оказа се, че преди да срещне синоптичката, палавият Росен е бил интимен с певицата с артистични заложби. Любовната афера избухнала януари 2017-а и спихнала изненадващо през април.

Плевнелиев любил Деси Тенекеджиева

Деси още се радва на компанията на Росен Плевнелиев

„През тези месеци двамата бяха просто креватни приятели, Тенекеджиева не искаше да афишира нищо повече от техните взаимоотношения, просто се забавляваше. Плевнелиев обаче сериозно вярваше, че са гаджета”, разкри близък приятел на хай-компанията.

От януари до април Тенекеджиева се наситила на ласките на държавния глава, който по онова време все още бил семеен мъж с Юлияна Плевнелиева. За да приключи аферата и същевременно опази достойнството и на двамата, широко скроената пееща актриса използвала първия повод и буквално набутала в прегръдките на Росен останалата на сухо тогава своя приятелка Деси Банова. „Заварката“ станала на раздаването на наградите на фондация „Стоян Камбарев“. Културното събитие по традиция се организира от Деси Тенекеджиева.

Благодарната за жеста синоптичката никога не е криела, че именно Тенекеджиева е „виновна” за омотания в любовните й мрежи бивш президент. Затова и миналия април на същото събитие на фондацията блондинката директно призна:

„Благодаря на Деси Тенекеджиева, че ме запозна с този прекрасен човек и баща. Пожелавам успех на номинираните“. С тези думи синоптичката връчи награда заедно със съпруга си Росен Плевнелиев на режисьора Петър Денчев от името на фондация „Стоян Камбарев”.

Според приятели на двете Десита певицата и блондинката и до днес са близки въпреки интимното минало на Тенекеджиева с плейбоя Росен Плевнелиев.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply