Home » Клюки » Резил: Полицаи издирвали Надя от „Елит” за неплатен бензин
Полицаи издирвали Надя от „Елит”

Резил: Полицаи издирвали Надя от „Елит” за неплатен бензин

Полицаи издирвали Надя Иванова, известна като водеща на някогашното предаване „Елит” по БНТ, научи presa24.

Случката се разиграла отдавна и актрисата, която играе Вивиан в новия сериал „Съни бийч” по Би Ти Ви, доста се стреснала, но днес я разказва като забавна. Тогава на път към морето й се обадили от РПУ. Цитирали регистрационния номер на колата й и казали, че трябва да се яви. Надя се притеснила и държала да разбере защо. Накрая й казали, че е заредила гориво на бензиностанция и не го е платила, пише Уикенд.

„Аз съм заредила, влязла съм в бензиностанцията, направила съм тур за овации…”, споделя през смях Надя за случката. Тя просто забравила да си плати. По-късно го направила, като била ескортирана от полица, допълвала е тя.

Припомняме, че преди време Деси Цонева и Надя от Елит са били жертва на черни магии. И това до е довело до нещастията в живота им.

Нещо повече, бившата водеща на някогашното предаване „Елит” станала жертва на окултни практики цели два пъти. За първата магия тя категорично отказва да говори. Само казва, че една врачка й поръчала да провери над вратата на дома си.

„Отидох, направих го и имаше… едно такова, не мога да го опиша”, заяви Надя пред Рени, Емануела и Деси Цонева. Последната веднага попита кой може да й е направил магията и Надя отвърна: „Чистачката!”.

Тогава Деси възкликна: „И при мен беше чистачката. Бяхме й казали, че искаме да я уволним и че има още работа, да си довърши заплатата и да идва още няколко пъти…”. В резултат чистачката опитала да повлияе на живота на Деси, само че била разкрита.

Повече устата журналистка не разказа, тъй като бе завладяна от разказа на Надя за втората магия, която й била направена. И този път врачка я посъветвала къде да търси. Отново се оказала права. Надя намерила камък под матрака на леглото, на което спяла с тогавашното си гадже. Предметът бил сложен с цел да се сложи край на връзката им.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply