Home » Клюки » Развод съсипа Иван Костов на юбилея му
Развод съсипа Иван Костов

Развод съсипа Иван Костов на юбилея му

Серия неприятни емоции вгорчиха празничните трепети на юбиляра Иван Костов. На 23 декември бившият премиер ще закръгли 70 години, но хич не му било до почерпки, научи presa24.

През последните месеци семейни драми разклатиха рахата на екслидера на ДСБ. Близки до семейството издават, че по-малката от двете му дъщери се е разделила и с втория си мъж, с когото се венча през 2017. За да покаже, че любовта й с Асен вече е в миналото, Мина Костова дори е заличила снимките от сватбата им, които красяха профилите й в социалните мрежи.

Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели с първия си мъж Георги още през 2010 година, след повече от 10 години брак. Очевидно още по-кратък е бил и брак номер 2. Двамата с мъжа й живееха щастливо в малко китно градче във Финландия. Поне безпроблемен е бракът на кака й Яна, която е омъжена за италианец, от когото има дъщеричка. Тримата все още живеят в неговия палат в Драгалевци.

Зад високите му огради политикът прекарва по-голямата част от времето си. В последно време животът му е само здравословни и финансови неволи. В края на лятото Костов се ожали, че са го налегнали здравословни проблеми покрай двете финансови ревизии, които НАП направи на състоянието му. От известно време той бил в очакване прокуратурата да започне действия срещу него заради 400 бона с неясен произход.

Покрай проверките той бил в постоянен стрес, който се отразил на иначе крепкото му здраве. Изведнъж бившият син лидер получил срив на имунната система, който се проявил с херпес зостер. Той пък довел след себе си проблеми със зрението, които едва не го вкарали в болница. Костов бил под лекарско наблюдение и едва се закрепил, за да посрещне юбилея си в кондиция, пише Ретро.

Хотарена