Home » България » Племенник на Ванга за най-загадъчното ѝ пророчество
Племенник на Ванга

Племенник на Ванга за най-загадъчното ѝ пророчество

Пророчествата на баба Ванга продължават да се сбъдват безмилостно 23 години след смъртта й, припомня presa24.

Ясновидката е предрекла военния конфликт в Сирия и този факт изглежда изключително страшен, тъй като е казала, че след него ще дойде и Трета световна война.

„Има видео кадри от 1968 година. Ванга казва: „Сирия, Сирия! Как ще бомбардират тази Сирия! „Тогава никой не й обърна внимание“, споделя пред NTV племенникът на Ванга в нов филм за Петричката пророчица.

„И тя каза:“ Нека има мир, те ще го измислят. Само Осмият ще постигне световния мир“, разказва още Стоян Стоянов.

Но кой е тази мистериозна осмица, за която Ванга е говорила? Ако преброим всички президенти на Сирия, тогава президентът Башар Асад е вече 26-ти поред. Това навява на мисълта, че най-вероятно тя е имала предвид лидера на някоя друга държава.

Снахата на ясновидката също споделя, че Ванга е говорила за някаква осмица.

„Тя каза, че когато Осмият подпише, ще настъпи мир за хиляда години. И се надявам това да се случи скоро. Но кой е този Осми? Това е въпрос, чийто отговор чакаме”, казва Здравка Янева.

Ванга е предрекла, че война ще заличи Европа напълно от лицето на земята и държавите на континента ще престанат да съществуват.

Друго пророчество, което вече се е сбъднало, е идването на власт на Зеленски в Украйна.

„Барутът ще падне, а зеленият владетел ще дойде да го замести“, казала пророчицата.

Освен това тя прогнозира, че Китай ще получи статут на световна сила и ще бъде измислен транспорт, който може да лети над земята. Ванга е казала също, че Русия ще има сериозни икономически проблеми, но в крайна сметка владетел от Русия ще спаси света.

Според ясновидката петролът ще загуби значението си и производството му ще спре с времето. Вероятната причината за това може да бъде откриването на нов вид гориво, така че агресията в отношенията между страните ще изчезне.

Припомняме, че френската наследничка на баба Ванга също направи страшни прогнози за бъдещето.

Блиц