Home » Клюки » Папи Ханс и Наско Колев не се поглеждат заради Мария Илиева
Папи Ханс и Наско Колев не се поглеждат

Папи Ханс и Наско Колев не се поглеждат заради Мария Илиева

Само красива жена може да скара двама добри приятели! Точно такъв е случаят с певците Папи Ханс и Наско Колев, научи presa24.

Младите изпълнители си станаха много близки във ВИП Брадър, но днес не могат да се гледат. След като излязоха от играта, двамата продължиха да са все така близки, докато на небосклона не се появи Мария Илиева. Сексапилната певица, която си пада по доста по-млади мъже, завъртя главата на Папи още докато двамата участваха в „Като две капки вода“. Няколко пъти той публично й правеше комплименти и си пускаше снимки с нея.

В последствие се появи и тяхна снимка, на която се целуват по устните на церемония по раздаване на музикални награди. Това вбеси Наско, който си дал сметка, че Константин изобщо не му е толкова добър приятел. Доскоро Колев предпочиташе да не говори по темата, но преди дни наруши мълчанието си.

Той си пусна лайф чат в Инстаграм, в рамките на който отговаряше на въпроси от почитатели. Запитан дали няма да направи съвместен проект с Папи Ханс, той отвърна лаконично: „По-скоро с Тони Стораро бих направил дует“. И ясно показа, че дружбата му с поета е в миналото.

В действителност, младият рапър има за какво да се сърди на доскорошния си приятел, тъй като Мария Илиева направи всичко по силите си, за да провали кариерата му. С Наско се запознаха през 2013 година, когато той участваше в Х Фактор, а тя беше част от журито. Момчето стигна до финалите, а след края на шоуто стана част от лейбъла на Мария Илиева. Скоро след това се заговори, че двамата са не само музикално, но и интимно обвързани.

Те дори бяха засечени да се прегръщат в ресторант в родната му Варна. През 2017 година истината излезе наяве. Наско и Мария се изпокараха, приключиха интимните си отношения и сложиха край и на съвместната си работа. Тя дори заличи всичките му песни, направени, докато е бил част от компанията й, с което доста навреди на кариерата му.

„Тя вече е предприела някакви действия да ми пречи по пътя на музикалното развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните й желания откликнах, така че сигурно не е заради това“, призна Колев. Въпреки това той и думичка не посмя да каже за нея във ВИП Брадър. Дали от възпитание или от страх, знае само той.

След като излязъл от формата обаче споделил всичко на Папи Ханс, защото го мислел за приятел, а и искал да го предупреди как стоят нещата в музикалния бранш у нас. Константин уж го разбрал и на думи го подкрепил във войната срещу Мария. След като я срещнал в „Като две капки вода“ обаче се поддал на чара й. Той не смята, че е предал Наско по какъвто и да било начин, пише Галерия.

Хотарена