img

Павел Глоба с важни новини за пари и успех, които засягат всички зодии

/
/
/
622 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

 

Много астролози, включително и световноизвестният Павел Глоба, определят 2020 г. като много трудна, но изключително продуктивна година – ако се използва правилно, научи presa24.

Характерна особеност на годината на Белия метален плъх е, че тя започва с 12-годишен календарен цикъл.

Просто казано – каквото ви се случи през тази година ще ви се случва и през следващите 11 години.

„Както посрещнете началото на тази година, така ще ви върши и през следващите 11 години от цикъла“, уверен е Глоба.

Според астролога „тотемът“ на плъха символизира на първо място сръчност, жизненост, предприемчивост и изключителна хитрост. Тоест, за всички, които са готови да си поставят амбициозни планове и да ги реализират, това е много плодородно (но не лесно) време – за активните хора годината ще даде много мощен старт за начинанията им.

Павел Глоба предупреждава да не използваме отрицателните умения за „плъха” през тази година – находчивост, коварство, водене на подмолни игра или пък да се качваме на главите на хората.

Ако правите така има малка вероятност да постигнете известен успех, но той няма да трае дълго време.

Естествено, общата енергия на годината влияе на всички знаци на зодиака, в една или друга степен – някой е по-добре адаптиран към условията на „плъха“, някой по-лошо.

Но, разбира се тук на преден план ще излязат човешките качества на всеки отделен индивид и способността да ги прилага в полза на себе си и на другите.

jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply