Home » Клюки » Орлин Павлов заеква след борба с ротвайлер и бездомни кучета
Орлин Павлов заеква след борба с ротвайлер

Орлин Павлов заеква след борба с ротвайлер и бездомни кучета

40-годишният певец Орлин Павлов още не е преодолял детската си травма, след която започнал да заеква, научи presa24.

В понеделник сутринта звездата от сериала „Скъпи наследници” гостува в предаването „На кафе”. В началото разговорът му с Гала вървеше гладко, но когато водещата зачекна темата за новата му роля в мюзикъла „Клетниците” в Софийската опера, Орлин видимо се развълнува.

Певецът, който се изявява и като актьор, се затрудняваше при произнасянето на думи, започващи със съгласни и с мъка ги произнасяше. „Случва ми се рано сутрин, когато не съм се наспал добре”, признавал е младият татко, който преди година стана баща на малката Елизабет. Когато изпълнителят бил млад, бил ухапан от куче. „Веднъж ме подгони ротвайлер и докато бягах, паднах в една дупка. Добре, че собственикът си го извика и се спасих. Преди това обаче успя да ме захапе за крака. Слава Богу, отървах се без сериозни последствия”, разказвал е Павлов.

Фобията му към кучета се появила още, когато бил дете. Глутница бездомни кучета го нападнали. Макар че се разминал само с уплаха, дълго време след инцидента Орлин заеквал. От тогава започнал да сънува кошмари. Родителите му, които също са музиканти, много се притеснили и го завели на логопед. Специалистът по говорни дефекти успял да овладее ситуацията и да го избави от пелтеченето. Орлин преодолял говорния дефект, но му останала фобията към кучета.

Хора от близкото му обкръжение разкриват, че щом някое четириного, независимо дали е бездомно или породисто, се доближи до него, ставало страшно. Певецът панически бягал надалече. И днес, щом изпаднел в по-стресова ситуация или бил преуморен, Павлов отново започвал да заеква. За негов късмет говорният му дефект не се появявал, когато е на сцената.

Същите проблеми като Орлин има и неговият колега и връстник Владимир Карамазов. Звездата на хитовия сериал „Дяволското гърло” има безупречна дикция, но е проговорил чак на 5-годишна възраст. Малкият Владо говорил по начин, който никой, освен майка му, не разбирал. После проговорил нормално, но понякога заеквал. И при него намесата на логопед оправил дефектите.

Хотарена