img

Николина Чакърдъкова с личен автобус за 1 млн лева: Вижте луксозното й возило

/
/
/
1135 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Народната певица с рейс за 1 млн лева, в който има и спалня, научи presa24.

Николина Чакъдъкова осигури за себе си и целия си екип невиждан лукс. Певицата и хората й пътуват с луксозен лайнер като холивудски звезди. Във возилото, което е на два етажа има малка кухня, салон за забави, за почивка, кино зала както и офис за легендарната изпълнителка.

Всеки един, който се вози може да се излегне в легло-кресло. Може също да похапне пуканки и да гледа филм на плазмите. Забранено е обаче да се пуши и се влиза вътре със пантофи.

Звездата показа луксозната си подвижна къща в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Участниците пропътуваха с автобуса разстоянието от София до дома на Чакърдъкова в Гоце Делчев.

В атобуса раздват и домашни пантофи

Николина Чакърдъкова с личен автобус за 1 млн лева

Изпълнителката на „Сватба” обясни на гостите си, че купила първа в България такъв рейс за да осигури комфорт на себе си и на екипа си. Всяко едно от креслата може да се превърне в удобно легло и става досущ като малка спалня. Тя сподели, че има собствен кът където разпуска и релаксира.

Луксозната си придобивка Николина направила преди три години. Тя й струва 1 милион лева. В цяла Европа имало само още един такъв автобус, който возел Брайън Адамс по турнета.

Певицата предпочела да пръсне пари за мегалайнера, пред това всеки път когато пътуват у нас или в чужбина да плаща за скъпи хотели. Уникалния по рода си рейс се обслужвал от трима шофьори, предават от hotarena.net, цитирайки „Уикенд“.

Николина Чакърдъкова с личен автобус за 1 млн лева Николина Чакърдъкова с личен автобус за 1 млн лева

razkritia

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply