Home » Клюки » Ненчо Балабанов във война с Явор Бахаров
Ненчо Балабанов във война

Ненчо Балабанов във война с Явор Бахаров

Двете най-големи телевизии – Нова ТВ и бТВ влизат в традиционната война за зрителско внимание през пролетния сезон, научи presa24.

Медиите ще кръстосат шпаги не само с риалити формати, но и със сериали, след като на екрана се завъртят All Inclusive по Нова и „Съни бийч“ по бТВ. Първата поредица се очаква с голямо нетърпение, тъй като създаването й бе пазено в дълбока тайна. Продуцент е Краси Ванков, който стои зад „София – ден и нощ“.

В All Inclusive главните роли са поверени на Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, Петър Калчев и други. Сюжетът проследява живота на две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие, след което се впускат в щура ваканция, изпъстрена с неочаквани обрати. Създателите обещават, че сериалът ще ни върне към незабравимите детски спомени и ще ни припомни кои са наистина важните неща в живота.

Малко след като Нова обявиха сериала си, от бТВ отвърнаха на удара със „Съни бийч“, чието действие също се развива през лятото. Лентата е дело на иван и Андрей и е готова доста отдавна. В нея участват млади и добре познати актьори – Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Евелин Костова, Лидия Инджова.

В основата на сюжета са любов и амбиции, а действието се развива в Слънчев бряг. Сериалът обещава да повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристически бизнес.

За разлика от бТВ, която ще заложи на турски продукции, Нова готви още няколко родни ленти. Едната е „Ягодова луна“ – драматична поредица, посветена на пожарникарите. Актьорите са доказани любимци на зрителите – Асен Блатечки, Александър Сано, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Деян Донков, Ивайло Захариев, както и бившият футболист Ваня Джаферович.

Освен това стартира и деветият сезон на „Откраднат живот“. Освен със сериали, бТВ и Нова ще мерят рейтинги и с оригинални продукции, част от които са добре познати на зрителите. За осма поредна година ще се излъчва „Като две капки вода“, в което този път ще влезе и една непопулярна личност, избран чрез гласуване от публиката.

Завръща се и новият сезон на „Хелс Китчън“ с Виктор Ангелов. В пряка конкуренция с него влиза „Мастършеф“ с Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу.

Най-дългоочаквано обаче е новото вечерно шоу на бТВ, което ще замести „Шоуто на Слави“. Концепцията му ще е подобна на тази на Дългия, а за водещи се спрягат Башар Рахал или гръцкия комик Николаос Цитиридис, пише Галерия.

По Нова пък започва ново риалити – Power Couple, в което могат да участват само двойки като идеята е да се провери доколко добре се познават и си имат доверие. А участниците могат да спечелят между 50 и 100 хиляди лева.

Хотарена