Home » Клюки » Нели Рангелова разкри: Аранжорът на Лили издъхна като клошар
Аранжорът на Лили издъхна като клошар

Нели Рангелова разкри: Аранжорът на Лили издъхна като клошар

Аранжорът на Лили Иванова- Емил Бояджиев, е издъхнал внезапно на 45 години, научи presa24.

Емил Бояджиев започва да работи с Лили Иванова през 2003 година и е основен аранжор и записва песните за всичките й албуми до 2013 година, когато го сменя с настоящия си аранжор и ръководител на бенда Ангел Дюлгеров. Освен с Лили, Емо е работил с много други големи имена на родната музика като Васил Найденов Орлин Горанов, Нели Рангелова, Кристина Димитрова БТР.

Нели Рангелова разкри подробности от последните дни на Емил Бояджиев в профила си във Фейсбук:

„Гневна! Тъжна! Ядосана съм! Хич не ми пука как ще ме коментирате или къде!! Що не пуснете още един клип или песен с Емо?? Ще съберете лайкове!! Абе хора, къде бяхте последните години, когато Емо беше жив? Emil Boyadjiev живееше в мизерия, мърсотия! Като клошар! Болен от диабет и хиляди усложнения! Носеха му супичка за 2лв от близкото заведение! Мръсен, целият в лекета и… не ми се говори!

Когато отидох, ме беше страх да го докосна, както и всичко в домът му!! Даа смейте се! Емо беше чепат!Знам! Карали сме се много пъти! Егото му беше голямо….докато не срещна Голямата Любов! Забранена! Семейна, с дечица! Няма лошо и аз я знам! Записи,албуми ,за любимата! Промени се! От вино сутрин, мастика – е какво е диабета?Нали чака любимата, за поредния запис?

Много хора му предлагаха помощ! Имаше лекар който го гледаше, като брат, други… абе! Емси, ако разбереш какво пиша ще ме гръмнеш,но! Емо сега е в моргата на Пирогов! Чака да го вземат! Дали да не пусна и аз сега едно парче,или? Знам ,че много колеги са записвали с него, но… Музо.. ти си в джаза!!! Обичам те слънце мое!!”.

С този пост певицата си навлече гнева на някои от колегите си.

„Аз пък мисля, че е много по-достойно да покажем таланта му и това, което ще остане след него. Всички знаем как живееш е, а въпросът „Къде бяхте“ , е валиден за всички, включително и за теб. Емо беше прекрасен в работата си и това можеше да се чуе само в песните НИ“, коментира Мариана Попова.

“ Емо беше скромен пич и не разбирам защо споделяш неща от кухнята. Светъл път Емо, не си довършихме с теб“ добави Алекс Ушев. Емил Бояджиев ще бъде изпратен в последния си земен път днес, писа „Телеграф”.

Хотарена