Home » Клюки » Михаела от „Хелс Китчън“ прави пици за бедните
Михаела от „Хелс Китчън“

Михаела от „Хелс Китчън“ прави пици за бедните

Една от най-лютите и устати участнички в „Хелс китчън“, Михаела Кокинова, вече е извън шоуто и се е отдала на благотворителност, научи presa24.

Талантливата готвачка има собствен ресторант в Поморие, който обаче е затворен вече повече от месец заради коронавируса.

Известно време заведението обслужвало клиентите си по телефона и извършвало доставка по домовете, но откакто Михаела напуснала „Кухнята на Ада“, ресторантът изцяло хлопна кепенците по нейно нареждане.

24-годишната кулинарка решила да готви единствено за крайно нуждаещи се хора, на които да им се доставя безплатно храна до домовете. „Не е срамно да поискаш помощ. Не е срамно да бъдеш човек. Нека помогнем“, апелира Михаела към хората в нужда.

Заведението й доставя пици до домовете на бедни възрастни хора и вече доста са се възползвали от благотворителната кауза, щастлива е Кокинова.

Михаела определено изненада феновете си с този жест. В „Хелс китчън“ младата готвачка се представя в по-различна светлина – тя винаги в основата на кавгите в женския отбор. „Хрисима“ е последното определение, което биха й дали зрителите на предаването. Оказва се обаче, че извън шоуто, Михаела е коренно различен човек. Освен да има собствено кулинарно предаване, тя мечтае за семейство и деца.

С приятеля й Калоян са заедно от 4 години и той я подкрепя във всяко едно начинание. Именно той я подтикнал да участва в „Хелс китчън“, а докато била вътре, управлявал бизнеса й.

хотарена