Home » Разкрития » Маг Вероника: Ако намерите сапун, пирон или тамян – имате магия за смърт
Ако намерите сапун

Маг Вероника: Ако намерите сапун, пирон или тамян – имате магия за смърт

Вероника Койчева, прочула се като маг Вероника, е една от най-известните ясновидки на България, научи presa24.

Прочу се с успешните си опити в лечението на рак, както и със своя лечебен диск „Път към вътрешните светове“. Тя е специалист в откриването и развалянето на магии и дава ценни съвети как да разпознаем, че над е надвиснала прокоба, как да различаваме истинските ясновидци от шарлатаните и как сами да си помогнем, ако усетим, че сме под влиянието на лоша енергия.

Маг Вероника е категорична, че бива да се ходи при ходжи, ако имаме съмнение за магия. „Според Корана всички гадатели и хора, занимаващи се с гадателство и магия, са неверници. Дори тези, които използват Корана за лечение или разваляне на магии, въвличат пациентите си в смъртен грях. Християните масово ходят при ходжите, но забележете, че самите мюсюлмани не ходят при такива, защото това е против вярата им, против Корана и посланията на Мухаммед“, казва тя.

Ясновидката твърди, че 99% от ходжите развалят магията чрез правенето на друга магия. „Повечето хора не правят разлика между турски, цигански или български магии. Още по-лошото е, че понякога си ги навличате сами, отивайки при ходжа. Обикновено тези въздействия представляват муски, състоящи се от лист хартия с изписани на него текстове на арабски, най-често от Корана или други магически книги. Понякога текстовете са придружени от символи.

След това листчето се сгъва до образуването на малък триъгълник или квадрат. Така направената муска може да се използва по няколко начина. Да се сложи в дрехата на човек, в дома или в колата. Най-често се слага така, че да е близо до човека и същевременно никой да не може да я намери. Покрай това се появяват безсъние, депресия, невроза. Не е изключена и появата на по-тежки болести като тумори и диабет, въпреки че предназначението на муската е било друго“, обяснява маг Вероника.

Тя дава и пълен списък на предметите, които биха могли да означават магия, както и символиката им, за да разберем с каква цел е направено проклятието.

Сапун – да се топи, както се топи сапунът. Дните на живот да продължат, докато се стопи сапунът.

Клечка или клечки от кибрит – да стане избухлив като кибрита или да изгори бързо, както изгаря кибрит и др.

Конец с възли по него – да се завърже късметът в живота, както са вързани възлите в конеца – в бизнеса, в любовта, в живота и др. В редки случаи връзване на конец се използва за импотентност, като конецът се взема от левия крачол на бельо или панталон на мъжа, за когото се прави.

Ножче за бръснене или част от него – може да бъде символ на хирургически нож, символ на самоубийство или убийство с нож, да причинява болки като от нож.

Пирон – с него да бъде закован ковчегът му (на жертвата).

Част от недоизгоряла свещ или свещ, взета от гроб – там, откъдето е взета свещта, да отиде и този, за когото е направена магията.

Восък – да пожълтее, да омекне, да се стопи като восъка.

Люта чушка, червен или черен пипер – да гори като люта чушка. Да му е лют животът. Да се мъчи.

Памук – да побелее и омекне като памука.

Син камък – да посинее като камъка.

Пръст от гроб – да отиде при този, от чийто гроб е взета пръстта. Смърт.

Дребна монета – безпаричие.

Тамян, кръстче, нарисуван ковчег – символ за смърт, погребение.

Люспи от риба или змия – да изстине като рибата или змията. За смърт или за да изстинат чувствата между близки хора.

Козина от куче или котка – да се мразят и ненавиждат като кучето и котката.

Яйце – всичко в този дом да се затвори, както е затворено яйцето, или на човек да му се затварят всички пътища за любов, образование, бизнес или друго.

Част от дреха, бельо, коса – обикновено се вземат от този, за когото е предназначена магията, и са символ на изпълнение на магията само върху това лице.

Ретро