img

Маги Халваджиян: Сбогом, Милене! Дано там горе откриеш истината за нас

/
/
/
1153 Views

„Зверски ме боли за Милен!

Той все се мъчеше да разбере защо сме толкова криви! И си отиде убит от същата тази безотговорност!“ Това написа в социалните мрежи телевизионният и кино продуцент Магърдич Халваджиян по повод смъртта на известния тв водещ Милен Цветков, научи presa24. Той загина навръх Великден в жестока катастрофа край мол „Парадайз“. Журналистът бе пометен на пътя от дрогиран 22-годишен младеж.

Ето и целия пост на Халваджиян, без редакторска намеса:

„Поста ми ще е гневен! И ще е свързан с поста ми за безотговорните, които напуснаха София! Ако е вярно това, че надрусан младеж се е врязал в колата на Милен, докато е чакал на червен светофар, всичко си идва на мястото! Да умреш в центъра на празна София по този нелеп начин, значи само едно: Безотговорни сме!

Към всичко! Безотговорни към себе си, към децата си, към работата си, към здравето си, към обществото и към живота! Днес ще поработим между другото, утре ще си гледаме децата между другото, после ще спазваме правилата, ама уж, и накрая ще обвиним света, че ни е крив! Е, да, не всички сме такива! Но критичната маса е такава! Сигурно звучи болезнено! Но и мен ме боли!

Зверски ме боли за Милен! Той все се мъчеше да разбере защо сме толкова криви! И си отиде убит от същата тази безотговорност! Днес, ще е дрогирано момче, утре ще е корумпиран и безотговорен към държавата политик, вдругиден мързелив и некомпетентен чиновник! Има ги много! И са навсякъде! Сбогом, Милене!

Дано там горе откриеш истината за нас! Истината за това какво, по дяволите, ни има! Лек път, човече!“

Снимка: Агнес Методиева

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *