Home » Клюки » Любовникът на Мая Илиева остаря и погрозня
Любовникът на Мая Илиева остаря

Любовникът на Мая Илиева остаря и погрозня

Бившият любовник на Мая Илиева – Николай Иванов – Шванца, изненадващо се завърна в България , и бе изловен  да урежда проблем със застрахователни полици в популярна компания до известен столичен хотел, научи presa24.

Докато виси варненецът припалва цигара от цигара, а димът от папиросите се стеле като пушек от комин на ТЕЦ сред и без това мръсния въздух в София. След като провежда няколко разговора по телефона Шванца приказва със свой познат, за да уточнят детайлите около задачите си. След това Иванов и компанията влизат в сградата, за да решат проблема. Любопитно е че Шванца е сочен за приближен на Иво Иванов-Гела наместник на ВИС във Варна, а в същото време отива в офиса на дружество с вързано с представители на конкуренти от СИК, коментират запознати.

Важните ангажименти принуждават Ники Шванца да остане в София в место в слънчевия Кипър, където изнесе бизнеса си от няколко години преди време варненецът отбеляза че заради съдебните дела трябва да се връща в родината което му струва хиляди левове за самолетни билети, а причината за пътуванията са проблемите му с Темида. Иванов влиза в криминалните хроники и става клиент на спецсъда като част от бандата на Иво Гела за убийства, рекет, наркоразпространение.

Соченият за тартор и член на престъпна организация Валентин Христов – Вальо Бандита се изпарява яко дим и се издирва, а процесът срещу тях се гледа задочно. Ники Шванца също се издирва около 9 месеца, но се предава и обяснява че лекува дискова херния в Германия. При появяването си хвърля бомба, като обвинява че основният свидетел срещу групата – Атанас Радев – Наско ластика изнудва семейството му за пари, за да оттегли показанията си. Николай Иванов е пратен на подсъдимата скамейка с още шестима.

Любовникът на Мая Илиева остаря

„Делото се движи като кола с летни гуми по заснежени пътища”, обяснява крими героят визирайки че то буксува. Той става популярен с връзката си с мая Илиева, но двамата се разделят след буен романс. На Шванца се приписват връзки с Маги на Слави и щерките на подземните босове Радослав Калчев – Черния Роди и Ивайло Паунов – Джованито. През 2016-та любовчията скъсва с ергенлъка и се жени за варненката Деси.

Хотарена