img

Любен Дилов-син с култов коментар за фалшивата новина за къщата на Борисов в Барселона

/
/
/
816 Views

Писателят и общественик Любен Дилов-син направи съкрушителен коментар относно фалшивата новина, разпространена от испанско издание, в според която премиерът Борисов е замесен в покупката на къща в Барселона, научи presa24.

С присъщото си чувство за хумор той написа в профила си във Фейсбук, че сливенският владика е настанил манекенката Борислава в къщата в Барселона.

Ето какво точно написа Любен Дилов-син:

Сливенският владика е настанил манекенката Борислава в Барселона?!

Моля да не се приемат следващите редове като защита на Борисов (достатъчно критики съм изсипал през годините за управлението на ГЕРБ), но загубих доста време внимателно да чета и четирите публикации на „Ел Периодико“ и сега ме яд.

Истински ме е яд за загубеното време, защото това е една изключително зле претоплена стара манджа, в която на Бойко дори индиректно се приписва „политическото убийство“ на русенската журналистка Виктория Маринова!?! Да не говорим за хилядите други глупости, като това как бил свалил Симеон от власт…

Всъщност, всички неща които свързват Борисов със този случай със същият успех могат да се припишат на Сливенския владика Йоаникий, например.

И той има снимки с Валентин Златев. Старателните журналисти от каталунския вестник изобщо не са си дали труда да потърсят собственика на къщата, който обяви, че е негова още преди четири години! (Днес го повтори за 24 часа)

Изобщо не ми е работа да умувам чия атака е това и защо се прави. Много важно!

Тази история нищо не променя, нито в България, нито където и да е и не поставя нито един, наистина сериозен въпрос, свързан с настоящето управление у нас.

Камо ли пък да изяснява участие на какъвто и да е държавник в пране на пари.

Единственото ценно в публикациите е опита за портрет на Бойко в четвъртия материал на Рут Ферера-Турион.

Тази леля, която цял живот се е занимавала с миграция и пазара на труда, внезапно се изявява като политически анализатор, но поне си е дала труд да чете Иван Кръстев.

Тя употребява за управлението на Борисов изразът „българския път“, който е „между Орбан и Макрон“. Изполва го в негативен смисъл, но според мен това е много по-интересен и сериозен разговор…

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Reply