img

Лили Иванова поиска 100 бона за ЧНГ и остана без работа

/
/
/
624 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Голямата звезда на попсцената – Лили Иванова, ще си почива навръх 31 декември, научи presa24.

Причина за нежеланото търкане на дивана вкъщи е липсата на достатъчно богат рестораньор, който да се прежали със 100 000 лева за нейно участие на празника. Така 80-годишната прима ще посрещне 2020-а без работа.

Лили Иванова поиска 100 бона за ЧНГ

Местата в ресторанта на Галин и Галена са изчерпани

Васил Найденов обаче отново се пласира супер успешно. Любимецът на публиката е №1 – ще заработи колосалните 50 000 лева само за няколко часа с участие в заведението на своята колежка от „лекия жанр” Галена, разбра репортер на Lupa.bg. Любопитното е, че Васко Кеца ще подгрява гвоздея на новогодишната програма – Галена, в кръчмата на съпруга й Галин във Велико Търново.

Според сценария Найденов ще извива глас пред около 500 човека публика в часовете преди полунощ. След това партито ще остане в ръцете и деколтето на 34-годишната Галина Генчева.

Мими Иванова пък, напук на своите 72 лазарника, че зарадва феновете в заведение в столичния кв. „Люлин”, което често посещава със своя съпруг Развигор Попов. Засега е ясно, че Мими ще е сама на сцената.

Орлин Горанов пък е избрал да прибере 10 000 лева от ЧНГ-концерт в един от най-скъпите хотели във Велинград, показа още проверката ни.

Екранният дует Зуека и Рачков обаче ще бъдат разделени на посрещането на Новата година. Васил Василев ще води шоуто в един от големите хотели в Банско, като вместо с дребничкия си колега, ще си партнира с бившата вокалистка на Слави Трифонов, изритана от Дългия преди 3 години – Цветелина Грахич.

lupa

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply