Home » България » Лидерът на младежкото ГЕРБ съсипа Манолова – ето как бившата омбудсманка си прави пиар на гърба на гражданите с проблеми
бившата омбудсманка си прави пиар на гърба на гражданите с проблеми

Лидерът на младежкото ГЕРБ съсипа Манолова – ето как бившата омбудсманка си прави пиар на гърба на гражданите с проблеми

Лидерът на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев направи интересно разкритие за работата на гражданската платформа н Мая Манолова, научи presa24.

Припомняме, че бившата омбудсманка и кандидат-кметица на София създаде гражданска платформа, която уж трябва да приема граждани с проблеми и да помага за разрешаването им.

Ето какво сподели по този повод Георг Георгиев:

Добре знаете, че във всяка държавна институция, срещу номерче, получаваш веднага ред. Изчакваш го и след това си в пълната си възможност да получиш административна услуга, да подадеш молба, жалба или какъвто и да е друг документ. Това се случва всекидневно с осемчасово работно време.

А знаете ли обаче, че не така стоят нещата при „частния” обществен благодетел Мая Манолова. Нейният офис приема единствено в сряда, а свободните часове са заети до след Нова година. Имате проблем? Някак сте повярвали, че изходът е в Манолова? Жалко. Чака Ви повече от месец, докато евентуално успеете да се доредите до свещени няколко минути с т.нар. доброволци. Добре, че не са лекари.

За останалото време остава пропагандата как държавата и институциите нищо не правят, изоставили са своите граждани в беда и единственото спасение е Мая Манолова. Когато ѝ е удобно. Когато ѝ се занимава.

Но най-вече – когато историята Ви може да бъде брутално употребена за собствен медиен PR на отчаяно търсещия обществено внимание провален кандидат Манолова.

Изводите остават за широката публика. А дали всичко по-горе описано е вярно? Проверете сами.

ПИК