Home » Клюки » Кристиан Костов бяга от Русия, отправи зов за помощ
Кристиан Костов бяга от Русия отправи зов за помощ

Кристиан Костов бяга от Русия, отправи зов за помощ

Кристиан Костов , който накара цяла България да се гордее на Евровизия, сега има нужда от нашата помощ.

Певецът, който има български и руски корени, се обърна към феновете си с апел за съдействие. Крис търси някой, който може да му предостави апартамент за живеене в София, разбира се, със заплащане на наем.

Талантливият музикант иска да се нанесе за не повече от три седмици. Защо е избрал толкова кратък период и какво ще прави после, остава загадка.

„Надявам се, че всичко е наред при вас и сте в добро здраве и настроение. В момента много ни трябва вашата помощ“, обърна се Кристиан към българските си последователи в социалните мрежи.

Kристиан описа ситуацията в света като, меко казано, тревожна. Заради случващото се той и семейството му се евакуират от руската столица, където живеят. 

„Заради това се преместих от Москва, където изкарахме пандемията със семейството ми, и търся апартамент под наем с брат ми, жена му и най-добрата ми приятелка. Ако имате възможност да ни помогнете с търсенето на жилище в София, ще ви бъда много благодарен“, допълва още Крис.

Кристиан Костов семейство

Крис със семейството си (на горната снимка)

Костов използва българските си корени, за да се измъкне от хаоса, който цари в Руся в момента. Десетките рестрикции, наложени на страната, блокират нормалния живот.

„Много хора биха ви приютили безплатно предвид, предполагам, блокираните ви средства, срива на рублата и какофонията в страната.

България е безопасно място, а българските ти фенове отдавна чакат твоето завръщане. Вие ще се оправите, но за милиони украинци това няма да е възможно“, пише почитател на 21-годишния изпълнител.