img

Коя е любимата певица на Бойко Борисов

/
/
/
548 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Не съм се чувала с него, защото той просто е министър-председателят и има важни дела за решаване, каза Ивана, научи presa24

Преди няколко седмици фолк певицата Ивана стана на 51 години. Пред „България Днес тя разкрива как се чувства, има ли разлика в светоусещането за нещата от живота.

– Не бих казала, че има нещо по-различно. Може би промяната беше на миналия ми рожден ден през 2019-та година, когато станах на 50. Благодаря на Господ че стигнах до 50 години, защото ако трябва да говорим истината много хора нямаха тази възможност. В момента се чувствам прекрасно и ще цитирам моята приятелка Силвия Кацарова, която ми каза че животът започва едва на 50 години. Този живот – истинският, осъзнатият, със смисъл, съдържание и мъдрост. Не съм от жените, които изпадат в депресия или меланхолия след определена възраст. Може да има жени на 25 години, които се чувстват стари, всичко е светоусещане. Ако нямаш страст за живот, нямаш хубава работа, няма да се чувстваш щастлив.

– Не ви е безразлично мнението на феновете ви, постоянно се допитвате до тях за новите си песни от социалните мрежи.

– Обичам да съм близо до тях, да чува мнението им. Сама поддържам профилите си в социалните мрежи, а до дни стартирам личния си канал в ютуб. Искам да имам обратна връзка с тях, с моите почитатели.

– Лесно ли е у нас да се прави музика?

– В България не е лесно, не съм чула някой колега да каже че му е лесно. За да направиш една песен, каквото и да си говорим и да го смятаме с музика, текст и аранжимент, и е авторска, върви между 5 и 10 хиляди лв. Ако парчето е кавър и трябва да му купиш правата от гърците или сърбите, слагаме още 5000 лв. отгоре. Когато прибавим парите за заснемане на песента, проектът може да стигне до 70 80 хиляди лв.,зависи от кого се прави. Аз нямам такива клипове – признавам, защото нямам възможност за подобно нещо. Най-обикновен клип да направиш с нисък бюджет е 15 000 лв. Не знам какви приходи трябва да имам, за да изкарвам често нови песни.

– Какво е любовта във вашия живот?

– Любовта може би е смисълът на целия живот. Ако говорим за любовта между мъж и жена, все повече започвам да мисля във времето, че човек трябва първо да е наясно със себе си, да се хареса, самооцени и тогава да бъде готов за една връзка, в която иска не другият да го допълва, а да даде възможност на човека до себе си да го обича и да обича без условия и очаквания, в повечето случаи хората очакват, особено ние жените, принцът на бял кон да дойде да ти оправи живота. Любовта е да дадеш свобода, да не ревнуваш, да не изискваш, да не караш другият да се променя или ти да се променяш заради него. Това с компромиси също не го разбирам, защо да правя нещо, което не ми харесва. За да е удобно на партньора ми, или обратно, такава връзка с компромиси не е добре, слагат се някакви условия.

– Изпитвали ли сте болезнена любов, ревност?

– О, да! Имала съм и затова казвам, че в един момент предпочитам да съм сама. Сега осъзнавам, че не бих направила такива компромиси със себе си и не бих го причинила на друг човек.

– Няма как да не ви запитам за здравето ви, изглеждате чудесно, преборихте хашимото. Как се поддържате? В момента има ли мъж до вас, който да е причина за щастието ви?

– В момента нямам мъж и това не ме прави нещастна. Това, че се чувствам добре , изглеждам добре, не се дължи на нова страст или любов. Храната си я подбирам внимателно, хляб не ям почти, има изключения, понякога си позволявам тестени изделия. Газирано не пия, алкохол не съм употребявала през живота си.

– Вие сте любима изпълнителка на премиера Бойко Борисов, чувате ли се по празници?

– Не съм се чувала с него, защото той просто е министър-председателят и има важни дела за решаване. Това, че го познавам, не означава, че трябва да го занимавам със себе си. Това са много ангажирани хора, които отговарят за политиката на България. Би било невъзпитано непрекъснато да напомняш за себе си и да досаждаш.

Флагман

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply