Home » Клюки » Корнелия на маникюр по време на карантина СНИМКА
Корнелия на маникюр по време на карантина

Корнелия на маникюр по време на карантина СНИМКА

Суетата не напуска шефката на БСП Корнелия Нинова дори в условия на извънредно положение, научи presa24.

Лидерката на социалистите явно не следва стриктно съветите излизанията навън да са сведени до минимум и да се посещават единствено магазини и аптеки, като продължава да си прави козметични процедури.

Нинова скоро е навестила маникюристката си, а снимка как чете биографията на Илън Мъск у дома я издаде, че е с чисто нов и перфектен маникюр. От фотото, уж целящо да покаже как Корнелия се е уединила с книгите си, се вижда, че ноктите ѝ са професионално оформени с френски маникюр, направен с гел лак. Тази технология изисква специално обработване на ноктите с уред с UV или LED светлина, който социалистката едва ли има в домашни условия. Цените на услугата в София варират, а в зависимост от престижа на салона могат да са между 30 и 60 лева.

Корнелия на маникюр по време на карантина

Според запознати от „Позитано“ 20 Нинова предпочитала да посещава по-затънтени козметични студиа, защото не искала да се засича с други колежки от парламента, нито пък с известни личности. От години тя ходи на фризьор в закътано малко салонче, скрито в безистен в центъра на София, където цените са дори по-ниски от тези в провинцията. Срещу 20 лева Корнелия се кипри с обем в косите след измиване и сешоар не само по поводи, а и в ежедневието си. Обичайно тя си запазвала часове за разкрасяване рано сутрин, защото искала да избягва навалицата, но въпреки празните улици задължително ходела на фризьор и маникюр с личния си шофьор и охрана.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply