img

Корнелия на маникюр по време на карантина СНИМКА

/
/
/
436 Views

Суетата не напуска шефката на БСП Корнелия Нинова дори в условия на извънредно положение, научи presa24.

Лидерката на социалистите явно не следва стриктно съветите излизанията навън да са сведени до минимум и да се посещават единствено магазини и аптеки, като продължава да си прави козметични процедури.

Нинова скоро е навестила маникюристката си, а снимка как чете биографията на Илън Мъск у дома я издаде, че е с чисто нов и перфектен маникюр. От фотото, уж целящо да покаже как Корнелия се е уединила с книгите си, се вижда, че ноктите ѝ са професионално оформени с френски маникюр, направен с гел лак. Тази технология изисква специално обработване на ноктите с уред с UV или LED светлина, който социалистката едва ли има в домашни условия. Цените на услугата в София варират, а в зависимост от престижа на салона могат да са между 30 и 60 лева.

Корнелия на маникюр по време на карантина

Според запознати от „Позитано“ 20 Нинова предпочитала да посещава по-затънтени козметични студиа, защото не искала да се засича с други колежки от парламента, нито пък с известни личности. От години тя ходи на фризьор в закътано малко салонче, скрито в безистен в центъра на София, където цените са дори по-ниски от тези в провинцията. Срещу 20 лева Корнелия се кипри с обем в косите след измиване и сешоар не само по поводи, а и в ежедневието си. Обичайно тя си запазвала часове за разкрасяване рано сутрин, защото искала да избягва навалицата, но въпреки празните улици задължително ходела на фризьор и маникюр с личния си шофьор и охрана.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *