Home » Разкрития » Калин Врачански смени Векилска с блондинка: Двамата работят за бебе
Калин Врачански смени Векилска с блондинка

Калин Врачански смени Векилска с блондинка: Двамата работят за бебе

Един от най-желаните актьори – Калин Врачански, вече официално е зает, видя presa24.

Папараците на Ретро изловиха сексимвола на разходка с новата му приятелка. Русокосата дама не е познато лице от светските среди, а съвсем обикновено момиче. Врачански ревниво пази връзката им от светлините на прожекторите и крие името й, тъй като вече има горчив опит в аферите с известни дами.

38-годишният актьор неотдавна сподели, че вече мечтае за бебе, но със сигурност няма да падне на колене с пръстен пред избраницата си.

„Двама души могат да си живеят чудесно и без да са женени. Може някой да ме осъди за решението, но смятам, че бракът би развалил една чудесна връзка. Имам достатъчно примери с приятели пред себе си, които имат неуспешен брак. На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си своето“, коментира Калин.

За жената до себе си той казва единствено, че е лудо влюбен и добави, че тя е страхотна. Според близки до актьора девойката се появила в най-подходящия за него момент – когато бил на дъното след любовно разочарование. Вина за него имала Мариана Векилска, с която, според клюкари, двамата имаха афера. Но Мариана попарила чувствата му и заминала за Брюксел. Той не бил готов за връзка от разстояние и за пореден път загубил вяра в любовта.

Преди това той преодоля и драматична раздяла с колежката си Силвия Петкова. Само месеци след раздялата им тя пристана на режисьора Зоран Петровски, от когото има дете.

Хотарена