Home » Клюки » Как Назарян се озоваха едновременно и при Слави, и при Цитиридис
Как Назарян се озоваха едновременно

Как Назарян се озоваха едновременно и при Слави, и при Цитиридис

Европейският шампион Едмонд Назарян и прочутият му баща Армен се появиха почти едновременно в двете най-рейтингови токшоу предавания в ефира снощи – при Слави Трифонов в неговата „7/8 ТВ“ и на дивана до Николаос Цитиридис в Би Ти Ви, научи presa24.

Точно 15 минути отне на арменските борци, донесли на България световна слава, да се преместят от „Левски-Г“ до НДК, както зрителите пред малкия екран видяха. А всъщност зад това ефирно препускане стои нечуван гаф, за който единствено Lupa.bg научи.

Вчера след кацането си на родна почва двамата Назарян се отправят към студиото на Би Ти Ви – по покана ден по-рано да гостуват на Дългия. Шампионите обаче не знаят, че Трифонов отдавна вече не е в зала 12 на НДК и че изобщо не е в тази телевизия. Все пак спортното семейство стига до Би Ти Ви, където не просто не ги отпратили, а екипът на младия водещ Цитиридис ги кани да седнат на сините канапета, за да направят запис на предаването. Така и става.

В този момент от екипа на Слави Трифонов звънят на Назарян баща и син, за да ги упътят към „Левски-Г“, където се помещават студиата на „7/8 ТВ“.

В крайна сметка се оказва, че Едмонд и Армен не са знаели, че Дългия се е преместил и били много изненадани от новината за напускането му от ефира на Би Ти Ви. А зрителите видяха знаменитите шампиони и при двамата водещи, с разлика от едва 15 минути. Напомняме обаче, че двете предавания се излъчват на запис и де факто не се е налагало борците да препускат из София, за да се класират почти едновременно в двете програми.

Иначе интервюто при Цитиридис продължи едва 8 минути, в което гъркът „блесна“ с оригиналния въпрос дали Назарян се боричкат и вкъщи, както на тепиха с противниците, а Трифонов им отдели над 20.

лупа