Home » Клюки » И Николаос Цитиридис си присажда коса
Цитиридис си присажда коса

И Николаос Цитиридис си присажда коса

Водещият в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ обмислял да последва примера на Даниел Петканов и да си присади коса в клиника в Истанбул, научи presa24.

Идеята дошла след гостуването на Дани и половинката му Алекс в предаването, където Додо подробно разпитал Лудия репортер относно процедурата.

Припомняме, че Дани си присади коса преди месец в турска клиника и вече се радва на първите резултати. „Темето ми доста оредя. Имам този проблем по наследство и реших да не чакам съвсем да оплешивея“, призна Петканов.

Николаос също страдал от сериозен косопад. Преди да заеме мястото на Слави, комикът нямал комплекси по темата, пише „Галерия“. Но откакто станал известен, Цитиридис все повече се притеснявал от оголеното си теме.

Водещият бил изключително впечатлен от бързите резултати при Дани Петканов и след приключване на карантината, смятал да се консултира със специалист в Истанбул. Цената на цялото удоволствие е 1400 евро, но според запознати Лудия репортер минал тънко заради инфлуенсърски договор с клиниката.

хотарена