img

И братя Диневи пострадаха от коронавируса

/
/
/
374 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Коронавирусът засегна и морските олигарси Динко и Йордан Диневи, научи presa24.

Властелините на Свети Влас отмениха традиционното тържество, което от 28 години организират по повод националния празник на България – 3 март.

Ежегодният пищен банкет, гарниран с бляскава заря пред 5-звездния хотел „Мираж” в Бургас, се отменя съобразно мерките, предприети от кризисния щаб срещу разпространението на коронавируса и във връзка с препоръките за ограничаване на масово участие на граждани в публични събирания, се казва в обявлението на братя Диневи.

Туристическите босове все пак благоволяват да озарят на 3 март небето над Бургас със заря, която инак пускат с повод и без повод. „За да отдадат своята почит и уважение към загиналите в борбата за освобождението на България, строителните предприемачи ще оставят традиционната зрелищна заря, подарък за жителите на Бургас”, се казва в тържественото съобщение на братя Диневи до медиите. Отмяната на банкета породи мълва в Бургас, че братята Йордан и Динко Диневи просто са преориентирали бизнес приоритетите си в София и се оправдават с коронавируса, за да си спестят пътуването до морето.

От няколко години братята живеят в София, а откакто преди няколко месеца завършиха сградата си в „дубайски” стил в „Лозенец”, която кръстиха на себе си, съвсем забравиха за родния Свети Влас.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply