img

Исландски хотел предлага безплатна нощувка за дамите на 29 февруари, но при едно условие

/
/
/
482 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Исландският хотел „Ранга” ще осигури безплатна нощувка на всички дами, които предложат годеж на любимия на високосния ден 29 февруари, научи presa24.

По традиция на този ден и само в него представителките на нежния пол имат правото „да поискат ръката” на своята половинка. Но от тази привилегия дамите могат да се възползват само веднъж на четири години, когато годината е високосна и в календара се появява датата 29 февруари.

Хотел „Ранга” е част от луксозен комплекс, разположен на около един час път с кола от столицата Рейкявик.

След романтичната безплатна нощ на двойката се предлага закуска с ягоди, покрити с шоколад и други лакомства. Сгодените могат да ползват спа-центъра и да посетят обсерваторията в по-късните часове на деня.

Под омайните звезди и краските на Северното сияние, влюбените ще могат да слушат любовни истории от гръцката митология. Предлагат се и екскурзии с моторизирани шейни, езда и катерене на ледници. По този начин управата на хотела иска да насърчи исландките да бъдат активната страна при сключването на брака. И то не само във високосния ден.

Изданието припомня, че жителките на Исландия не се нуждаят от особени насърчения, тъй като са едни от най-еманципираните в света. Дамите в тази страна съставляват 44% от директорските бордове и 66 процента от броя на висшистите. На исландските депутатки понастоящем се падат 30 места в 62-членния парламент.

pik

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply